Allmänt

Hemresan..

resan3Hej på er alla!

 

Nu har vi kommit hem till Borås igen, och det var verkligen en förunderlig resa. När vi startade i Karlskrona i morse så sken solen från en i allafall fläckvis blå himmel, det fanns inte en tillstymmelse till snö utan därnere kände man snarare våren anas i plusgraderna.
Men ju längre upp vi kom desto kallare blev det, och uppe på Småländska höglandet var det rena snöyran och ordentligt med snö som kommit under natten. Och så fortsatte det hela, så när vi klev ur bilen i gamla Borås igen så toksnöade det och höll på att slå ihjäl mig i snödrivorna när jag halkade in från parkeringen i mina joggingskor. *s* Snacka om skillnad och ändå är det ju inte så himla långt man har åkt precis.

 

 

resan1

 

Lilleman har varit jätteduktig och legat snällt i sin bilbur hela resan. Vanligtvis brukar han ställa till med en mindre scen därbak när vi stannar nånstans, för att vara helt säker på att inte bli kvarglömd. (det har ju hänt så ofta liksom…*s*)
Men i dag har han sovit precis hela vägen hem och sen vi kom hem också för den delen. Han är helt toktrött lillkillen. 🙂 Och tacka för det – han är ju van att gå här hemma och skrota med oss hela dagarna. Nu har han levt några dagar i fullt ös, med bebis, Bubbe och dessutom en del andra vovvar som har satt hans nerver på prov. Hehe! Jordens snällaste rottis och en sprallig whippet fick honom nästan att pinka ner sig, men sen höll han sig på säkert avstånd från deras area. 😉

 

 

 

Trots en inte alltför lång resa så känns den i kroppen, så vi är ganska trötta ikväll både Håkan och jag.
Nu ska vi snart äta en bit här, och sen blir det en lugn kväll framför tv’n. Ni som är intresserade, ni missar väl
inte ”
Design: Simon & Tomas” ikväll på 3:an kl.20.00 när dom inreder hundcaféet Himmelska Hundar i Stockholm. 😀
Efteråt är det ”
CSI NY” på Kanal 5 som gäller för vår del. Klockan 21.00 börjar det.

Ha nu en jättefin kväll alla! Det kommer förstås en massa foton från vår Blekingeresa senare. 😛

 

resan2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...