Allmänt Personligt

nattamat1

 

Hej därute i natten alla små uggor… 😉

Jag som var så extemt trött ikväll, sov bara någon timme eller så – sen väcktes jag av min urgamla men toknyfikna katt som ska upp över allt och stressa livet ur mig. *suck*

Jaja, till sist insåg jag att jag var hungrig, så jag klev upp och slängde ihop en nattafikabricka med lite smörgåsrån, Digestive, smör och mjölk, och förhoppningsvis somnar jag gått efter detta. Ibland är det så himla gott med lite nattamat, men ibland när det nästan omöjligt att vaka i rimlig tid när man varit uppe en sväng på natten.

Men i morgon måste jag upp tidigt, för vi har fortarande olika ärenden kvar som vi måste fixa tills bröllopet. 😀

Men nu har jag knaprat in mig mina kex och surplat i mig ett glas iskall mjölk, så nu ska jag göra ett nytt försök. 🙂 Sov så gott där ute ni alla som inte hunnit somna än, och ni andra också förstås. 🙂

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    http://cgi.ebay.com/84x-NAIL-ART-GLITTER-POWDER-MYLAR-SHEET-DECORATION-423-/280658492741?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item41588cbd45

    finns en del bara sök de du vill ha på engelska och lägg till ordet ”nails”. forex är ett måste att ha 🙂 kan du tradera s fixar du detta 🙂 bar akolla så dom skickar ”worldwide” ller ”europe” står till höger när du är inne på produkten 🙂

    //Amanda från skolan 🙂

Kommentarer är stängda.