Allmänt

En eftermiddag med mamma och Pellisen..

mamsen-och-pellisen11

 

God kväll på er alla!

 

Jag har precis kommit in igen efter att ha följt mamsen en bit på vägen hem, eftersom jag samtidigt skulle ta Loxy på sista kvällsturen. Vi har haft en supermysig mamma&dotter-kväll med middag, fika och maaaassa babbel i vanlig ordning. 😀 Som vanligt när vi träffas så blir det ungefär 3 timmar och typ 28000 ord mer än vad vi hade tänkt oss från början. *s* Loxy och Pellisen har busat omkring här en stund, men sedan blev klockan för mycket för våra två barnungar som slocknade som ljus i varsin soffhörna. 😉

 

malva11

 

Dagen har jag ägnat åt lite olika hemmapyssel, bland annat gallring och rensning av mina balkongblommor som står lite överallt på hela balkongen. 😛 Nästa år måste jag skaffa en blomsterstege eller nåt annat som jag kan förvara alla krukor på och som inte tar för mycket plats. Mer på höjden än bredden om man säger så. Men jag är så glad över mina vackra sommarmalvor! 😀 Så lång väntan med bara grönt hela sommaren, men nu blommar dom för fullt och jag har massor med fina rosa malva på balkongen. =))

 

nagellack1

 

Jag har även fixat mina naglar idag, och lackat dem med en ny färg som jag aldrig haft förut. Jag hade nog aldrig valt att köpa den själv, utan tyckt att den var för skrikig för mig, men nu när jag fick låna det här utav min syster så testade jag förstås, och det var bara såå läckert! Det är Depend-lacket längst till höger, men man ser inte den rätta färgen här på fotot. Färgen är…vad ska man säga..lite vinrödlila på nåt sätt. Otroligt färgstarkt! Men som sagt – ursnyggt!

De andra två lacken – Sassy och Baby – är i två olika rosa nyanser och dom fick jag med när jag köpte en tidning härom dagen. Jag har inte testat dem än, men färgerna är fina tycker jag. Perfekta, lite diskreta vardagslack. Det blir ett prov på nåt av dem vid nästa manikyrstund. 🙂

 

naturgodis1

 

Nu ska jag varva ner en liten stund framför tv’n med jordens godaste naturgodis innan jag kryper i säng. Jag köpte de här när jag storhandlade på Maxi sist, en nyhet bland naturgodiset. Dom består av några slags frasiga majsbollar med cappuccinosmak – helt galet goda! Dom här kommer jag att bli beroende av. *s*

 

Hoppas ni har haft en fin dag, och kväll förstås. Sov så gott alla när det blir dags, och på återseende i morgon!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Åhh nytt naturgodis?? Det måste jag verkligen testa 🙂
    Underbaraste smakerna som finns! Efter cheesecake såklart 😉
    Puss

Kommentarer är stängda.