Inredningsprylar

Mitt vackra fynd från Westerngaraget!

buywestern1

 

Den här galet söta lilla saken köpte jag ute på Westerngaraget igår i deras underbara lilla butik! 😀

 

Jag har kikat på såna här massor med gånger, dels för att jag tycker dom är fina enbart som dekoration, men också för att dom rymmer exakt en cupcakes och är helt perfekta när man ska ge bort en cuppie eller fota den. 😛

 

Den vackra rosen ingick nog egentligen inte, det var bara en dekoration på hyllan. Men gulliga som dom är där ute så skickade dom med den också upptäckte jag när jag kom hem och packade upp mitt fynd. 129:- gav jag för den här lilla sötnosen. 🙂

 

För er som inte har varit ute på Westerngaraget så kan jag återigen varmt rekommendera stället. Även om man inte är intresserad av motorcyklar eller bilar, så är det här ett ställe som passar alla. Man kan kanske förledas att tro att butiken enbart säljer westernsaker, men man kan inte ha mer fel. Gå in på Westerngaragets hemsida och klicka er fram bland fotona från butiken, så får ni se lite av alla vackra inredningsprylar som finns där. Man blir helt lyrisk varenda gång! 😀

 

buywestern2

 

Nu kan jag knappt vänta tills jag får första tillfället att prova en cupcakes på det här vackra fatet! 🙂

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  vilken söt!

 2. säger:

  Här är allt bara bra, vädret kunde ha varit lite bättre men jag får vara glad över att det inte regnar!

  Where rhe wild roses grow med Kyile är kanon.

  Testade ditt recept på kantarelltoast idag, super gott!!
  Du får ha en jätte trevlig helg och krama om voffen.

  Kram Helén

 3. säger:

  Hehe det översta tröjan och nedersta toppen sa du? De två har jag 🙂

  Vi har lyckats ringa varandra hela tiden då ingen har tid verkar det som… knäppt det kan bli. Jag får nog komma upp någon dag igen så vi kan prata av oss. Om inte annat verkar du behöva hjälp med Facebook. Mohahahaha! 😉

  mEN JAG HAR EN GREJ JAG VILL PRATA MED DIG OM 🙂
  riing 😉
  Puss

Kommentarer är stängda.