Allmänt

Mulet men varmt idag…

loxy251

 

God förmiddag på er alla!

 

Det blev lite sent här idag, för jag fastnade i telefon med min mor nu på morgonen. Knappast ovanligt i och för sig… *s*

Det verkar bli en mulen dag idag, och självklart har det regnat i natt så att mina stackars blommor är halvt dränkta. Tur i oturen i allafall att jag inte orkade vattna dom igår kväll när vi kom hem. Dom skrek efter vatten efter den soliga dagen, stackarna, så förhoppningsvis har inte nattens regn ställt till allt för mycket.
Men det är skönt ute, 19 grader varmt och nästan vindstilla. Jag hade väl hoppats på ännu en soldag, men den här sommaren får man verkligen inte vara allt för krävande, utan vara glad om det inte är 7 grader och hagel typ… 😛

 

Idag måste jag ta hand om lite olika saker jag köpte när jag storhandlade, sånt som inte håller hur länge som helst. Så det lutar åt en matlagningsdag här. Minipajer, crépès och lite annat som ska in i frysen för framtida luncher. 🙂

Men jag hann inte med alla mina favvobloggar igår så jag ska ta mig en liten stund vid datorn först innan jag sätter igång. Lilleman är toktrött idag efter kvällens mc-tur, så han sover som en sten här. Det var nätt och jämnt att jag fick upp honom och ut på en morgontur innan han ville gå och lägga sig igen. Han kommer definitivt ta en softardag idag..min lilla tröttgök.. *s*

 

Hoppas ni får en fin dag alla, och njuta av att det är fredag. 😀

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Ha en toppen dag med mini pajer och allt du ska göra 🙂

 2. go morron! Så ni har oxå en fixar dag idag?! Här ska det städas och fixas idag med, men matlagning blir det inte förrän till middagen.

  Ni får ha en trevlig Fredag och helg (ler).. kram

 3. Nej man blir ju inte det! Längtar redan tillbaka 🙂
  Tack!

 4. Hej hej vännen det va längesedan jag tittade in hos er.
  Har haft fullt upp både hemma o på jobbet.
  Hoppas att allt är bra med er alla.
  Kram

 5. Hejsan 🙂 såg att du hade en liten vovve. Jag har återigen blivit sugen på att köpa en hund.. så jag undrade därför om du kanske hade möjlighet att svara på lite frågor.. Vad ska man tänka på innan man köper hund? Vad jobbar du med? Hur länge klarar sig hunden själv hemma? Tar du hand om honom själv? Ångrar du någonsin att du skaffade hund? Hur gammal var du när du köpte honom?

  Haha, lite många frågor men jag hoppas du orkar svara 🙂

Kommentarer är stängda.