Allmänt

Hallon som fredagsmys! :-)

hallonefterratt1

Japp, det är vad vi har mumsat i oss ikväll framför tv’n. 😀

God kväll på er förresten. =)) Hoppas dagen varit bra i allt regn. Jag har inte varit ute mycket idag, förutom de nödvändiga turerna med lilleman. Vi har inte varit speciellt roade av dem, någon av oss. *s*

Eftermiddagen har jag ägnat åt att laga pannbiff till middag varvat med stunder vid datorn och i telefon. Ett perfekt tidsfördriv en sån här regnig dag. 😛 Nu sitter vi framför tv’n och tittar på Mission impossible 2 för jag vet inte vilken gång i ordningen. Men det är helt klart en av våra favoritfilmer. Jag tycker den är grymt bra! Får se bara om jag orkar titta på hela ikväll. Den är ju nästan 2 1/2 timme lång med reklam. Det känns inte som jag skulle vara vaken så länge ikväll.

Men nu är reklampausen slut så jag ska återgå till filmen igen. Ha en mysig kväll alla, och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Mission impossible är bra!

    Nyhet.. har köpt akrylpulver och vätska och provat själv, det var jättekul! Hur går det för dig med naglar?

Kommentarer är stängda.