Allmänt

Strålande sol & klarblå himmel!

loxymorgon58

 

God morgon på er alla!

 

Det är knappt jag vågar skriva det ifall någon som styr vädrets makter läser min blogg…haha.. men SOLEN SKINER! 😀 Det är knallblå himmel, vinden har mojnat och det är en fantastiskt vacker morgon! =)) Dock ganska kall måste jag säga. När jag gick ut på balkongen vid halv sex-tiden i morse så var det 4,5 grader ute – i maj?! Men fortsätter dagen som den har börjat så blir det väl förhoppningsvis något varmare längre fram i allafall, när solen fått värma upp lite.

 

cutecolorsplantflower3

 

Jag har haft en halvdan natt kan man väl säga. Somnade ganska sent, vaknade igen vid halv två-tiden och somnade inte om förän runt fyra-halv fem. Och så uppe vid halv sex igen. Och inte var jag på världens solskenshumör i natt heller precis. Jag satte mig vid datorn för att slå ihjäl lite tid, och tänkte nattblogga lite när jag ändå var vaken. Men när jag efter ungefär en halvtimmes skrivande och plockande med lite fina bilder skulle publicera inlägget så kunde ”….Sidan inte visas…”. Och till råga på allt hade inlägget inte sparats heller, så jag förlorade allt jag hade suttit och skrivit. Det visade sig att jag inte hade någon internetuppkoppling igen – för vilken j***a gång i ordningen vet jag inte. Ingen telefon heller visade sig när jag kollade, så det var ju modemet som lagt av igen som vanligt.
I morse var det dock igång igen, så den här gången var det ju inte hela världen. Men ibland när det här har hänt så har vi varit utan både telefon och internet i flera timmar, ibland upp till flera dygn och det är ju fullkomligt oacceptabelt! Och framför allt ohållbart! Jag måste ta tag i det där idag och ringa ComHem och be dom komma hit igen och titta på modemet. Sist det här strulade fick dom ju byta ut vårt modem och sen fungerade allt – tills vi uppgraderade till 24mb… Då satte problemen igång igen. Himla skumt det där…

 

cutecolorschores2

 

Idag ska jag i allafall ha städdag här hemma tänkte jag. Det börjar bli ganska behövligt nu… *s*.. och dessutom får jag alltid en sån himla städlust när solen skiner. 😀
Håkan gjorde en sak igår som jag har dragit mig för ett bra tag, men som verkligen var behövligt om något och jag är ganska glad att jag slapp det…hehe, nämligen drog fram spisen och gjorde rent bakom den. Det görs ju självklart med jämna mellanrum, men jag ska i ärlighetens namn erkänna att jag definitivt inte gör det varenda gång jag dammsuger och skurar golven. Och varenda gång det är dags så är jag beredd på att bli attackerad av någon lurvig ostbit eller nåt när jag drar fram den…*skratt* Men riktigt så farligt var det tydligen inte. *s* Skönt dock att få det gjort, för det är kanske fler som ska titta bakom den snart. Det kom jag nämligen på nu – jag har ju helt glömt att berätta! Vi ska ju få en ny spis! 😀 Vaktmästaren var här i veckan och talade om att fastighetsägaren beställt en ny spis till oss, och att den är på gång även om det tar lite tid. Så jag är bara såå himla glad!! 😀 En ny ugn! Tänk bara att få slippa alla gissningslekar när man bakar! Det är helt otroligt! =))

 

Men innan jag sätter igång med städning och allt annat som jag har att göra idag, så ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen börjar det väl bli dags att väcka min lilla sötnöt för att gå på morgonpromenad. (Loxy alltså… *skratt*) Idag ska jag även försöka få upp några av fotona från busstunden nere på fotbollsplanen med vovvarna. Vi får se hur mycket jag hinner med, och i vilken ordning jag ta det.

 

Må så gott alla, och hoppas vi får en sån kanondag som det ser ut att bli just nu. 😀

 

cutecolorschores1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...