Allmänt

En god morgon! :-)

morgonkaffe

God morgon på er därute alla!

Klockan är strax över åtta och jag är på benen – utan migrän! 😀 En liten smula huvudvärk hänger fortfarande kvar men absolut inte så mycket att det skulle få stoppa vår 11-fika idag. 😛

Jag sitter precis och väntar på min mamma som ska komma hit med några ägg till mig. Jag hade helt missat att dom var slut och då är det perfekt att ha mamsen nära. 🙂 Lite bättre än att skicka ut Håkan på matbutiksrunda innan han knappt har vaknat. *s* Jag vill helst ha honom på bättre humör än så idag. 😉

Men nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och sen är det dags för vovvepromenad. 😀
Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Godmorgon!

Kommentarer är stängda.