Blommor & växter Inredning & design

Äntligen på benen efter nästan ett dygn…

ranukel2

God kväll på er alla goa!

Ja, som ni säkert förstår så har det inte stått helt bra till idag eftersom bloggen har legat still hela dagen. Jag kände redan igår att jag inte var helt bra men jag trodde absolut att jag skulle sova bort de små tecknen under natten. I stället vaknade jag mitt i natten med en hemsk migrän och det var knappt jag klarade att släpa mig upp och ta min migränmedicin och mina tabletter mot illamående. Jag vet att Håkan vill att jag väcker honom när jag blir så sjuk som jag blev i natt, men inte vill jag väcka honom i onödan. Skulle tro att han behöver sin nattsömn.

I allafall så kom jag inte ur sängen förrän närmare fem i eftermiddags, jag har varit ordentlig utslagen idag. Nu på eftermiddagen och kvällen så har jag i allafall kunnat ligga och kika lite på mail och annat på paddan. Jag har dessutom lagt in en ny widget på bloggen, skriver lite mer om det senare.

Hur som helst så är jag tokglad över att jag blev sjuk idag och inte i morgon, för då får jag trevligt väninnebesök till 11-kaffet. 😀 Kompisarna Ulle och Virre kommer hit på en fika och det ska verkligen bli jättetrevligt. Så faktum är att jag strax ska krypa i säng igen så jag inte riskerar att bli sämre på nytt. Jag får väl ligga och slökika lite på olika bloggar tills jag känner att jag är trött nog att somna igen. 🙂

Så nu önskar jag er en jättefin kväll alla och eftersom jag inte haft ork att fota något idag (hade inte lust att fota mig själv i sängen..hehe) så bjuder jag i stället på ett par bilder på mina vackra ranukler som jag köpte härom dagen men redan lyckats ta död på. Jag fattar inte vad jag gör för fel med denna blomma. Jag klarar dem inte ens lika länge som en bukett snittblommor. Men jag har en misstanke att de kanske stått för varmt. Jaja, de var vackra så länge de varade. 🙂

Må nu så gott och ha en god natt alla när det är dags!
På återseende i morgon – eller kanske senare om jag inte kan sova. 😉

ranukel1

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Usch så jobbigt med migrän….
    Ranunkler är så fina och det var en härlig färg på den…..

Kommentarer är stängda.