Allmänt

Dagens Vill Ha från Nelly.com

dagens1

Jag har blivit hjärntvättad – av min lillasyster! 😛

 

Leggings är ju något som liksom har funnits på var tjej hur länge som helst nu, men seg som jag är så har jag inte riktigt anammat detta plagg tidigare. Men efter att ha lyssnat på min systers lyriska utläggningar och provat mig igenom hela hennes leggningsgarderob, (ja, hon kan typ fylla en garderob med bara leggnings av alla olika slag) så har jag blivit mer och mer förtjust i dessa praktiska saker. 🙂

 

Så nu börjar jag bli sugen på att utöka mitt leggingsbestånd lite. (jag har typ två par, båda har jag fått av min syster..*s*) Och igår hittade jag ett par som jag bara Vill Ha! 😀 För min del hade jag tänkt mig dem mer i festsammanhang, även om jag är övertygad om att systra mi gärna glatt hade knallat iväg till skolan en tisdagsmorgon i dem. 😉

 

 leggings1

 

Jag tycker de är sjukt snygga! Nicole har ett par i ett glansigt tyg, och dem har jag varit inne på tidigare. Men de här är ännu mer festglammiga tycker jag. 😀

 

Allover Sequins leggings heter de här, av märket Rare Fashion. De har två detaljdragkedjor framtill, påsydda paljetter och resår i midjan.
499:- får man betala för dessa och dom finns på Nelly.com

 

Det är snart fest med Hräsvelgarna igen, och jag skulle inte ha något emot att knalla dit i de här. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Jättesnygga verkligen

 2. säger:

  wow… foxy =)

 3. säger:

  Haha, ojoj mina råd gick verkligen in och inte dåligt heller! Jag går och dreglar över dessa leggingsen varje dag typ och ääälskar dom 🙂 Och ja, en Tisdag hade dom passat bra på, med en stor, lång, stickad polotröja i mörkrött till. Den du! 😉
  Puss puss

 4. säger:

  riktigt fina är dom, ahha funderar på att köpa dom nu men är rädd över att dom kommer vara förstora, eller hur är dina stora i storlekarna ?xd
  fin blogg förästen:)

 5. Cherlindrea säger:

  Steph: Nej, inte alls. Tvärtom skulle jag nog vilja säga. Min syster köpte sina nyligen och hon är supersmal, likaså jag. Så stora i storlekarna tycker jag inte att dom är.
  Tack så mycket förresten. 🙂

Kommentarer är stängda.