Allmänt

Gamla foton…

jagbebis1

 

Eller hur, liksom?! 😀

Jag satt och kikade på gamla foton tidigare och fick en lite creepy känsla när jag såg hur gamla korten såg ut. Hehe! Jag har ingen lust att vara så gammal så att mina barndomsfoton ser ut att vara tagna vid sekelskiftet eller nåt. 😛 Jaja, söt bebis var jag ju i allafall, tycker jag själv då. 😉 Det här kortet togs hos min mormor på hennes köksbord. Hade jag inte redan vetat det, så hade jag förstått det på den gamla tjocka keramikgumman som står i fönstret. Den förknippar jag starkt med min mormor. 🙂

 

Hur som helst, hjärtat och jag åkte iväg tidigare för att köpa dvd-skivor och lite annat, och jag passade på att prova lite andra Clean-parfymer på Kick’s. Sen var det meningen att vi skulle åka en sväng till några kompisar hade vi tänkt. Men så blev det inte. Jag var tvungen att åka hem i stället, genomförkyld som jag är idag, åksjuk efter bara en sväng till Knalleland och dessutom toktrött efter natten utan sömn. Så nu ska jag lägga mig en stund på soffan med öronproppar och se om jag kan slumra till lite.

 

Ha en fortsatt fin söndag alla, och tack för linstipsen. Har kollat upp dem och hittat en hel del intressant.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. Hej sötnos! Hoppas ni mår bra och att det snart blir lugnt i huset 🙂 Inte ska du behöva välja mellan Cleans underbara dofter när du kan köpa nästan allihop?! Kolla här:
  http://eleven.se/clean-fragrance-gift-set-13056.html
  Tänkte också tipsa dig om ett av våra blogginlägg som du, i egenskap av cupcakes-fantast, måste ha missat 😉
  http://poshpoodle.blogg.se/2011/january/for-pets-only-ss-2011.html
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Kram från Emma & Maggie bus

 2. säger:

  Hahaha! Neeej, vad gullig! Vilket ansiktsuttryck! 😀

Kommentarer är stängda.