Allmänt

Frulle i sängen idag..för Loxys del :-)

frulleloxy1

 

God söndagsmorgon på er alla!

 

Det blev en tidig morgon för mig idag, jag som hade hoppats på lite sovmorgon. Men efter en natt utan någon sömn så jagades jag till sist upp ur sängen ungefär tjugo över fem i morse, för då var det full speed här nere hos grannen igen. Nog om det, ska inte ge mig ut på några länge utläggningar nu.

Men jag lär nog vara ganska trött idag misstänker jag. Tur att det är söndag så man kan ta det lugnt och bara softa. 😀 Kanske skulle hyra ett par bra filmer idag och bädda ner sig i soffan. Hmm..inte helt oäven tanke.. 😉

Men nu ska jag först och främst dricka mitt morgonkaffe, kika runt lite på mail, fb och bloggar och så tänkte jag kolla upp priser och utbud på lite olika nätbuter som säljer linser. Det är dags för mig att beställa nya, och jag funderar på att göra det på nätet den här gången i stället för hos optikern. Det blev svindyrt sist och jag har roligare saker att lägga mina pengar på helt klart. Får se om jag hittar nåt bra.

 

Hoppas ni får en fin dag nu alla, och håll koll här lite senare. Då kommer jag att presentera vinnarna i Cliniderm-tävlingen!

Må så gott så länge!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. Lycka till med linserna:)

  2. säger:

    Jag har beställt linser flera gånger via bla Lenson och Lensway, det känns som att det har blivit billigare samtidigt som det har fungerat toppen bra.

    Kram

  3. Virre säger:

    Rekommenderar Lensbuddy för de är allra billigast! De flesta brukar väl beställa från Lensway för den är ju så välkänd med tanke på all jäkla reklam men de är mycket dyrare. Du hittar nog ett bra billigt ställe att ta ifrån! Ha en bra söndag! KRAM

  4. säger:

    Usch, jobbigt att inte kunna sova… :/ Hoppas du får tag i några billiga och bra linser.

    Tack så mycket. 🙂 Ja, crosstrainer är ju jättekul. Det kör jag på friskis, så kallad indoor walking. Då trampar vi på i olika tempon, motstånd och positioner.
    Idag ska jag på spinning. 🙂

    Hoppas du får en härlig söndag.
    Kramar

  5. Takk for hjelpen. Du har en fantastisk blogg!

Kommentarer är stängda.