Naglar Skönhet & hälsa

Nageldesign i vårlikt aprikos

naildekoset1

 

Dags för en liten paus ifrån nagelhörnan. 🙂

Idag har jag påbörjat ett nytt lila nagelset åt min lillasyster, och så har jag fixat mina egna naglar. I helgen hade jag helt guldfärgade naglar, guldlack och guldglitter på tipparna, men dom glömde jag att fota. Dagens naglar har jag inte heller fotat, men det blev i allafall rosa idag. 😀 Jag köpte ett jättefint rosa lack igår som jag testade idag, tillsammans med tippar i rosa glitter och vita blommor med en klar rhinstone i mitten av varje blomma. Jag ska se om jag kan fota dem senare.

 

Ovanstående vårdesign gjorde jag för nån vecka sen. Grunden är ett ljust aprikost lack och på tipparna har jag lagt ett lite mörkare aprikost glitter. I skarven har jag applicerat en aprikos rosett med små aprikos halvpärlor på sidorna. Avslutningsvis är hela dekorationen förseglad med ett skyddande transparent topplack.

 

De här tycker jag kan passa till våren när det börjar komma fram lite gladare färger i kläder och annat. Inte nåt man kanske associerar till när man tittar ut genom fönstren idag precis, och ser hur det snöar. Men just därför är det så kul att göra lite somrigare saker nu. Det ger en ett hopp om en varmare och ljusare tid. 😛
Det är inte ofta jag gör nageldesignen så här helt i samma färg, men jag tyckte det var lite roligt att prova nu när jag fick hem massa pärlor och rosetter i olika färger. 😀

 

Nu ska jag fortsätta en stund till och sen ska jag ner och äta middag hos min mor. Hon har bjudit ner mig på kycklingwok idag. =))

Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    supersöta =)

  2. säger:

    Vilka vackra naglar, jag får skicka en bunt lösngalar till dig att pilla med åt mig 😉 *hihi*
    Nej men du är så duktig, blir imponerad varje gång! 🙂

    Ja, tiden går så fort!! Va hände??
    Loxy redan fem år! 😀 oj!
    Du ser..vart tog våra små valpisar i vägen?? 🙂 <3

Kommentarer är stängda.