Naglar Skönhet & hälsa

Lite nagelnytt och andra nyheter! :-)

nailz37

***

Hej hej alla!

Då var det äntligen dags för fredagsmys! 😀 Jag har blivit en trogen anhängare av denna inrättning – troligtvis för att jag försöker undvika gottesaker under övriga veckan. 😉 Det är liksom legalt att unna sig massa gott på fredagskvällen. 😛

Idag har jag haft några trevliga nagelkunder här, ett par stammisar och en ny, mycket trevlig bekantskap. Ett av resultaten ser ni här ovan, en förlängning med tippar och Light Elegance rosa gel Tahitian Tingle, Diamond och handmålade vita prickar.

***

nailz36

***

Den här andra bilden är ett härligt exempel på hur man kan få hjälp som nagelbitare. Den här personen hade nästan inga naglar alls när hon började gå hos mig. Jag lade ett lager gel på de ultrakorta nagelstumparna för att förhindra att hon bet ner dem så fort de växte ut lite. En gång i veckan lade vi ny gelé och efter ett tag fanns där tillräckligt mycket fri kant för att kunna lägga en tunn vit linje. Nu idag ser naglarna ut som på bilden ovan. Det är alltså ingen förlängning, varken med tipp eller mall. Det här är tjejens egna naglar, gelförstärkta och med permanent fransk manikyr. 🙂 En före detta nagelbitare – och detta gick på ca tre månader allt som allt. 😀

***

opi3

***

Jag fick en paketavi i brevlådan idag också, ett paket att hämta ut på vårt lokala utlämningsställe, och det här har jag väntat på ett bra tag. Det var min låda med O.P.I.’s härliga handkrämer som kom. 😀 Jag har beställt 30 stycken småflaskor á 30 ml i blandade dofter som kommer att finnas i nagelrummet. Dom är verkligen helt underbara och jag tror att jag har hittat en ny favoritdoft i Cran & Berry, ljuvlig doft!

***

Men nu ska jag ägna mig åt mina ostbågar, min Zingo och min apelsin/chokladglass. 😀 På tv’n går just nu Grimm och förhoppningsvis bjuder kvällen på något mer sevärt när det är slut om några minuter.

Själv kommer jag bjuda er på ett dagens recept innan jag stänger igen datorn för ikväll. Jag testade ett nytt pastarecept i eftermiddag och fick klart godkänt av min käre make och min mor som åt fredagsmiddag här hos oss. Det blev en hel del över så vi får nog äta korvpasta till middag en dag till, men det har ingen av oss emot. 🙂

Receptet kommer i nästa inlägg så nu önskar jag er en härlig fredagskväll, och en god natt när det är dags.

Må så bra alla och på återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...