Allmänt

Sov gott alla denna fredagskväll… :-)

sovgottalla11

 

Hej hej alla!

 

Det är dags att umgås med sängen för min del. 🙂 Vi har haft en mysig fredagskväll, hjärtat och jag, med lite snacks och godis och Tillbaka till framtiden 3 på tv’n. En riktig nostalgitripp. 😛 Men nu är jag mer än trött. Den här dagen har inte varit överdrivet ansträngande fysiskt men däremot psykiskt. Jag var så spänd inför bröllopsnaglarna i morse att jag var helt slut när vi var klara. *skratt* Men så har man ju ganska höga krav på sig själv också, så det är inte så konstigt. Roligt var det hur som helst – och det var även återbesöket av kompisens söta dotter. Hon har verkligen skött sina naglar exemplariskt och det är alltid lika roligt att se hur bra de har hållt då.

 

middagsmaten1

 

Middag idag blev i allafall en gammal favorit – en köttfärsröra med lök, champinjoner och smaksatt med chili/paprika. Jag älskar verkligen den här rätten, en riktig ”sleva i sig-rätt”. 😛

Men nu är det som sagt var dags för mig att flytta in från soffan till sängen, och ta med mig min gubbe och min vovve. 😉 
Ha en fortsatt fin fredagskväll alla och sov så gott när det är dags!

På återseende i morgon bitti.  

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...