Allmänt

Gråmulen lördagsmorgon…

morgonlilleman1

 

En god morgon på er alla!

 

Då var det lördag då, och jag har en helt ledig dag för första gången på över en vecka. 😛 Det känns…konstigt.. *s* Självklart är det skönt med lite tid över till annat, men jag vill ju helst bara sitta och jobba med naglar så en liten kund kunde jag ju haft idag. Hehe! Men men, det är säkert bra. 😀 Jag har mycket att förbereda inför kvällen och Håkans whiskeykväll med kompisarna, så det kan väl vara skönt med lite ledig tid.

 

Vi har sovit urkasst i natt, både Håkan och jag. Jag fattar inte riktigt vad som var felet, förutom att det var tokvarmt i sovrummet. Att jag har såna där sömnlösa nätter är ju ingen ovanlighet, men Håkan brukar verkligen inte ligga vaken. Nu sover han dock här på soffan bredvid mig, för förhoppningsvis får han lite sömn innan kvällen ändå. 🙂 Jag kommer nog också att behöva vila ett par timmar mitt på dagen. Jag satt uppe en stund i natt och fixade i ordning mina fotomappar, ett klassiskt nattjobb för min del när jag inte kan sova. *s*

Nu ska jag däremot ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags att greja i ordning lite i köket och förbereda kvällens mat. Det blir grillat och det hade ju varit underbart om vädret blev såpass bra att man kan äta ute. Men så som det ser ut just nu så är det inte speciellt lockande. Vi får väl se hur det ser ut längre fram på dagen.

 

Ha nu en jättefin lördag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...