Blommor & växter Inredning & design Inredningsprylar

Dagens Vill ha – sötaste blomsterbänken

dagens11

 

Dagens Vill ha borde egentligen vara ett jättehus – om jag ska få plats för alla mina dagens vill ha..hehe! 😛

Men jag blev så paff när jag hittade den här blomsterbänken på ikea.se precis. Jag visste inte ens att dom hade nyproducerat såna här blomsterbänkar utan har letat efter en hur länge som helst på loppisar och dylikt. Men här är den alltså! 😀 Så dagens Vill ha måste bara bli den här fina bänken – eller piedestalen som dom kallar den – från IKEA. Lantliv heter den och kostar 399:-. Tyvärr har jag ingen plats för den som det ser ut just nu, men när vi nån gång får våran större lägenhet – ska jag ha en sån här till mina gröna växter! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...