Vardagsbetraktelser

Middag i trädgården…

mammamiddag11God kväll alla! Vi har precis kommit hem här, Loxy och jag, efter att ha varit bjudna på middag nere hos mamma i hennes trädgård. Vid den tiden, runt sju, så har solen förflyttat sig bakom huset till framsidan och det är helt perfekt att sitta och äta ute på gräsmattan. Fortfarande varmt men utan den stekande solen.

 

 

 

 

 

mammamiddag21

Min bror Dennis och hans lilla tös Evelyn var också där, och mamma bjöd på köttfärssås och spagetti, sin egen speciella köttfärssås som man har ätit sen man var liten, och det var såå himla gott! smiley Det var full speed på Loxy och Elliot förstås, som vet att dom brukar få en liten tallrik rester när vi har ätit tillsammans såhär. Och det fick dom förstås idag också. Min lilla tjockis, som egentligen borde banta i stället. *skratt*

 

 

 

 

 

 

mammamiddag3

Jag assisterar Evve och skär upp hennes långa spagetti. Till hennes stora förfäran, för det ville hon ju inte alls, visade det sig. *s* Men med en tablettask liggande brevid tallriken som en annan morot så gick det ner en hel del mat ändå. smiley

 

 

 

 

 

 

mammamiddag4

En nergrisad liten älva i Sverigedräkt… Hehe!

Tack goa mamma för middagen! smiley Det var absolut supergott! Jag kan inte sluta njuta av det faktum att man kan sitta så här ute och äta på kvällarna nu. Hoppas det här vackra vädret håller i sig riktigt länge.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...