Allmänt

Blomsterinköp

balkongblommorna1Idag kommer det bli en helt ljuvlig dag! smiley Klockan är bara lite drygt halv nio och det är redan 17,5 grader ute. Jag har suttit hela morgonen på balkongen med mitt morgonkaffe och mitt korsord, och trots att vi har eftermiddagssol där ute och således bara skugga där nu, så är det ändå helt underbart att kunna sitta där ute utan att frysa såhär på mornarna.

Min lilla knasboll där inne i sängen (Loxy alltså, inte Håkan..*skratt*) har ännu inte vaknat, så jag tänker faktiskt väcka honom nu och dra ut honom på en morgonpromenad. Håkan har redan varit igång några timmar. Han tog motorcykeln sina 10 mil till jobbet i morse, och då förstår jag att det var riktigt sköna grader även vid 05.00 när han gick upp. =))

Den här dagen ska jag i allafall först och främst ägna åt min balkong, och blommorna vi köpte igår. Jag står i valet och kvalet om jag ska be mamma hjälpa mig eftersom hon dels är så duktig, dels älskar att hålla på med blommor och plantering – eller om jag ska göra det själv och bjuda upp henne på en eftermiddagsfika på min fina balkong sen. Hm..har inte riktigt bestämt mig än. smiley

Men nu ska jag gå in och väcka tröttgöken och ge mig ut på en liten morgontur. På återseende lite senare, och ha en riktigt underbar dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...