Allmänt

Grill-lunch och Kubb denna midsommardag!

grillrubrik1

 

God kväll på er alla!

 

Det blev en lång och jättemysig dag idag också, tillsammans med syskon och syskonbarn m.fl. hemma hos vår mor i hennes mysiga trädgård. 😀 Vi sköt ju som sagt var fram grillningen som vi hade tänkt oss i går, till idag i stället och det var ett bra val. Så vid 1-tiden idag samlades vi igen, alla utom vår farbror som tyvärr var tvungen att jobba. Brorsan stod vid grillen och bjöd på flera goda saker därifrån, bland annat grillspett, fläskfilé, revben och grillade majskolvar. 😀

Efter mat och kaffe med snacks och annat gott blev det ett par omgångar Kubb på gräsmattan. Kameran har gått varm idag, och flyttats från hand till hand, lika kul varenda gång för mig när jag ska gå igenom alla foton. Och i dag har folk varit produktiva minsann! 152 foton låg i kameran när jag kom hem. *s* Här kommer ett stort urval av dagens foton. Troligtvis bara intressanta för familjen och vi som var där, så jag lägger dem i ett bildspel. Men det är ju självklart fritt fram för alla som har lust att kolla såklart. 😛

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som vi har haft och sov så gott när det är dags. På återseende i morgon bitti igen!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. […] På lördagen åkte vi upp till mamma igen och hade en grilllunch. Fredrik följde med på min vanliga promenad upp dit mamma bor. Tyvärr började det ösregna emellanåt så han såg nog inte det som något trevligt och uppfriskande, men han följde ändå med, nyvaken som han var och det var roligt med hans sällskap då jag oftast går själv annars. Jag fick inga bilder tagna från grillningen och inte heller från matchen med kubb ute på gräsmattan, men min syster hade kameran med sig och min kära mamma klickade gladerigen med den då hon stod tryggt bakom kameran istället för att bli attakerad själv bilderna hittar ni hos:  http://cherlindrea.se/?p=20518 […]

Kommentarer är stängda.