Allmänt

Vovvepromenad nere vid vattnet…

vidvattnet1


Hej hej därute i eftermiddagen alla!


Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har nåtts av ryktet att det har regnat en del i min kära hemstad idag, men man får väl hoppas att det fina sommarvädret kommer tillbaka igen snart. Här i Härnösand har det varit riktigt härligt väder idag. Faktum är att jag inte har fått uppleva någon riktig sommarvärme här nångång förr. Det har alltid varit lite halvdåligt väder eller åtminstone kallt när vi har varit här. Så det var mer än härligt att gå nere vid vattnet på vovvepromenaden i dag och bara njuta av värmen. 😀


vidvattnet3


Det här är nog bland det bästa av allt här uppe – att det bara är 1  minuts gångväg ner till vattnet. 😀 Jag har ju bott vid havet i hela min uppväxt, i Göteborg, och jag måste erkänna att jag saknade havet otroligt mycket när jag flyttade till Borås. Man vänjer sig vid att bo i inlandet också, men varenda gång jag kommer till havet så känner jag samma underbara känsla. Det är något speciellt med havet.


vidvattnet2


Jaha, det här blev nästan ett Ode till havet eller nåt.. *skratt* Hur som helst så har det varit en lugn och skön dag idag, då vi har återhämtat oss efter gårdagen i bil och acklimatiserat oss här uppe i norr. 😛 God mat, mycket fika och så vidare kommer som vanligt att lägga ytterligare ett par kilo till mina redan för många, så jag får nog investera i ett par joggingskor eller nåt när jag kommer hem. *s*

Nu kommer snart Håkans syster med familj och då blir det fika igen. =))

Ha nu en mysig kväll alla, och återkommer jag inte mer idag så ”ses” vi i morgon. Det känns som det skulle bli ett ganska tidigt sänggående även i kväll.

Må så gott alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    Kaffekask, kaffe kaffe kaffekask ;-D ett stort sådant

  2. säger:

    härliga sommarbilder!

Kommentarer är stängda.