Allmänt

Loxy’s nya coola halsband! :-)

lilleman21

***

God förmiddag på er alla!

Denna morgonen var det inte särskilt roligt att vakna. :-/ Migränen hade slagit till under natten så jag kom inte upp ur sängen förän frampå förmiddagen. Nu har det lugnat ner sig en smula men jag ligger ändå och tar det lugnt i soffan en stund till. Senare i eftermiddag kommer goa Myh hit och då hoppas jag att jag är helt okej igen.

Jag var ju iväg och storhandlade igår, och då passade vi även på att svänga inom My One för att köpa katt- och hundmat. Där hittade jag ett supertufft halsband till Loxy som jag bara inte kunde motstå. 😀 Jag har länge tänkt köpa ett bredare läderhalsband till honom, något som är lite tuffare än hans vanliga rosa och ljusblå. 😉

***

lilleman3

***

På en hyllgavel inne på My One hängde det massor av olika svarta läderhalsband i olika storlekar och med olika typer av nitar och andra dekorer. Och det bästa av allt – det var halva priset på dem för oss som är medlemmar. 😀

Så det blev ett kraftigt men mjukt läderhalsband med kungakronor på till min kung. 😉 Och jag tycker han är stentuff i det! =)) Nu ska jag bara köpa ett nytt koppel också som passar till. Det enda svarta koppel jag har är ett tunt litet nylonkoppel som jag köpte när han var valp. 😛

Nu ska jag ta och kolla lite på mail, bloggar och annat och uppdatera mig lite, medans jag väntar på att jag ska friskna till ordentligt. Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...