Allmänt

Hur sjuka är folk???

horses11

 

Den senaste tiden har det varit mycket prat i omlopp om en person som åker omkring i Vara/Grästorps-trakterna och knivskär hästar i hagarna. Eftersom min syster och svåger har sin ponnyuppfödning där, så har man ju varit extra uppmärksam på det här. Flera stycken har hört av sig till mig och frågat om det är deras hästar som har råkat illa ut.

Så illa är det som tur var inte, men dom har förstås  haft en helsikes tid med passning av hästarna dygnet runt, flyttning av hästar från hagar dom inte kan övervaka och en ständig oro för att det nästa gång är deras tur.

 

Det har gått runt mail, sms och facebook-varningar och en av uppgifterna som har kommit ut är att den här personen tydligen ska åka runt i en vit saab. Även namn har varit nämnda.

 

Nu läser jag på min systers hemsida idag att allt det här eventuellt kan vara en enda stor bluff!

 

Tidningen Ridsport kan man idag läsa att inget av ovanstående är sant! Polisen i Lidköping kan berätta att det inte har inkommit några andra anmälningar än två stycken som troligtvis har naturliga orsaker, som till exempel skada i hagen. Dom känner heller inte till något om den vita Saaben som ska ha setts i samband med de sk. ”knivskärningarna”.

Mass-sms’en har spårats till ett nummer med okänd användare.

 

Jag säger precis som min syster skriver i sin Dagbok; Inte 17 vill man att det ska finnas en hästskadare där ute nånstans, men vad f***n är det för en sjuk människa som startar upp ett sånt här rykte, om det nu inte är sant?

Vem utsätter alla dessa hästägare för skräcken och oron för att något ska hända, alla dessa dagar och nätter med vaka och jobb med att skydda sina djur?

 

Såna här dårar borde det banne mig vara skottpengar på!

 

Hoppas bara att det stämmer nu, att det trots allt inte är sant. För slappnar folk av nu, och något händer – då lär polisen i Lidköping få en hel del att förklara…

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Hallå där i värmen!

    Håller verkligen med dig om ditt inlägg, ibland undrar man vad det är för männinskor som alltid har som mål att göra illa andra eller sprida massor av strunt. Hoppas ni får rätsida på det där.

    Såg dina goda cupcakes som du hade gjort och blev så sugen…. Mmmmmm och vilka fina blommor du hittade på Blomsterlandet trots att det var utplockat.

    Kram och fortsatt njutning av sommarvärmen.

    //Nettisens

  2. Fruktansvärt!

Kommentarer är stängda.