Allmänt

En tidig morgon vid datorn…

earlymorning1

 

Ja, hej på er därute i mörkret!

 

Det har inte varit någon vidare natt för mig. Eller ja, jag har väl egentligen haft det ganska trevligt. Jag har suttit vid datorn och redigerat foton, pysslat lite med grafik och lite annat som jag inte gjort på länge. Men grejen är väl den att jag borde ha sovit i stället, och det gick däremot inget vidare i natt. Och då sov jag ändå inget i går på eftermiddagen som jag brukar, bara vilade en liten stund på soffan. Så det där hänger definitivt inte ihop för min del i allafall.

Nu har jag varit på benen sedan strax över fem och gjort Håkan sällskap vid morgonkaffet. Han har åkt iväg till Såtenäs för att jobba nu så jag hoppas resan går bra. Men nu borde ju vägarna ändå vara ganska iordninggjorda efter snökaoset, så för den delen ska jag väl inte behöva oroa mig. Men det är mycket vilt ute vid den här tiden på dygnet, och kanske speciellt nu, när dom är hungriga och rör sig på fler ställen än vanligt i jakt på mat. Det är tur att Håkan är en lugn bilförare, så nu är det bara att hoppas på att ingen stackars älg eller rådjur rusar upp på vägen. För någons skull… Jag är nog lite hispig när det gäller sånt där. 😉 Men det händer ju saker hela tiden, och Håkan berättar även då och då om olyckor han sett på vägen till jobbet på mornarna. Så det är kanske inte så konstigt att man oroar sig.

 

Men nu ska jag försöka släppa det där och inte sitta här och jaga upp mig. Det gör ju knappast saken bättre.
Idag ska jag försöka få lite gjort i nagelhörnan tänkte jag. Jag skulle verkligen behöva beställa lite nya saker som börjar ta slut, och lite annat som jag skulle vilja ha, men det får vänta ett tag. Jag har annat som jag måste prioritera just nu. Jag kan ändå göra lite saker med det jag har.

Men jag har ett annat litet uppdrag på gång också, som jag måste börja med i dag. Kompisens son fyller år och jag har fått äran att göra födelsedagtårtan. 😀 Så jag måste börja fixa med dekorationerna till den om jag ska hinna få allt klart. Det blir en liten utmaning att lösa vissa saker i sockerpasta som jag inte har mallar till, men det ska bara bli roligt. 😀 Vi får väl se om jag får ihop det som jag tänkt mig. =))

 

Men nu ska jag faktiskt lägga mig en liten stund igen och se om jag får vila nån timme till. Det vore ju faktiskt inte fel. Har jag inte slumrat till om nån timme så går jag upp igen, för då känns det lite mer som om dagen har börjat. 🙂

 

Må så gott därute alla, och hoppas ni får en trevlig måndagsmorgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Du är så dukitg och kreativ:)

  2. Go morron!
    Va skönt att du inte blivit sjuk, hoppas de fortsätter så!
    Å så kul att baka tårta, de gör jag nästan aldrig längre. Förr så bakade jag massor, men pga vårat lilla kök så känner man sig inte så sugen. Hoppas på att få se resultatet utav ditt bak av tårta sen (ler). kram

Kommentarer är stängda.