Allmänt

Foton från Ryda Sportfält igår!

rydabild

 

Då var det dags för en bildbomb från Hundutställningen på Ryda Sportfält i Borås igår. 🙂

Jag måste erkänna att jag var mer än lovligt slö med kameran under dagen, men man orkade knappt göra något mer än att bara sitta och flämta i värmen och se till att hundarna var svala. Så de flesta fotona tog jag på söta Rosie som ägs av Lori. 😀 Och så på snygga Neo förstås, som hör hemma på TinyLicious hos ägaren Lotta! =))

 

Men här kommer i allafall ett gäng av fotona, och jag hoppas ni har överseende med att dom inte är några superkort. 😛

 

 

Det var, som säkert alla som var där kan intyga, en fullkomligt tokhet dag och jag tycker hundarna var fantastiska som ens orkade röra sig runt i ringen. Jag orkade själv inte röra mig många knyck, så bortsett ifrån en snabbrunda bland försäljningstälten och en tur till serveringstältet, så satt jag parkerad vid ringen för långhårschihuahua hela dagen. Men mamma var däremot iväg vid pudlarna och fotade där, så förhoppningsvis kommer det upp lite foton på dem på hennes blogg snart. 🙂

 

ryda27

 

Mamsen med Elliot och Loxy i den lilla skuggbiten vid trängde in oss i. 😉

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

  1. säger:

    Men hej vännen och TACK! så hjärtligt för igår. Det var så underbart mysigt att träffa dig och din uberfina mamma! Och jag kände på mig att jag borde ha kört er hela vägen hem, inte kul i den värmen att stå och vänta på bussen. Nästa gång få det bli. Bilderna är så fina, jag snor en hel del av dom om det är ok? Hoppas du har det bra i solen idag och massor med härliga kramar!

  2. säger:

    Tack för grattiset, Oj vilka fina bilder du tagit på Neo <3 Är det okej om jag tar dom..? Ge Loxy en puss på nosen från oss många kramar

  3. säger:

    Sv: hahaha ingen fara, jag meddelar Emma ^^

  4. oj, så kul med bilder (ler).. alltid kul att se dom olika utställningarna som man själv inte kommer iväg på.

    Å visst kunde jag se en liten choklad-pralin bland korten på vavvorna (ler stort).. De e ju så snyggt, men färgen spelar ju igentligen ingen roll!

    kram

  5. säger:

    Vilken snygg Pet Flys jag skymtar i hornet 😛

  6. säger:

    Ah men jag var ju där i SÖndags 😀

Kommentarer är stängda.