Allmänt

God lördagsmorgon på er alla! :-)

loxymorgon31

 

God lördagmorgon på er alla där ute i stugorna!

 

Jag har en väääldigt trött vovve idag… 😉 Jag börjar få kramp i armen måste jag säga. Först halva kvällen i går, när han hade sprungit av sig och trakasserat alla och maten var slut, då ska matte bära..*s*. Och så idag, för idag är man så trött och då är det så gosigt att sova i mattes famn. Han väger kanske inte mycket den lille skiten, men det börjar kännas i armarna kan jag säga. 😛 Jag hade med mig hans PetFly och den låg han i en del, men det gick ju inte att ställa ifrån sig den, för gick jag en meter ifrån honom så var jag ju på rymmen direkt i hans lilla värld – och det hördes! *s* Så stundvis bar jag omkring på Petflyn med Loxy i under kvällen, och alla ni därute som äger en Petfly vet precis hur jag hade det då. 😉 Det är en superväska och jag bara älskar den! Men den är ju inte jordens lättaste att bära omkring på en fest om man säger så… *s*

 

cutecolorsplantflower1

 

Det har inte blivit mycket sömn i natt precis. Jag somnade till nån halvtimme fram på morgonkvisten, men sen tvärvaknade jag helt plötsligt och bara kastade mig upp på sängkanten helt plötsligt. Jag måste ha drömt något även om jag inte minns det, men efter det var det ju omöjligt att ens tänka på att försöka igen. Då var jag ju klarvaken.

Så jag klev upp, satte på kaffet och placerade mig – väl påbylsad med dubbla morgonrockar – ute på balkongen, och där har jag suttit sen klockan fem ungefär, och läst massa mysiga inredningstidningar. 😀 Det regnar ute och det är lite kyligt i luften, men det är ändå 9+ ute så det var riktigt skönt att sitta därute. =))

Min kära sambo sover fortfarande, och det tänker jag låta honom fortsätta göra en stund till. Klockan är ju bara strax över sju, och han var – vad ska jag säga…ganska glad igår…hehe! 😛 Vi tog ju en taxi hem på kvällen, så nån gång under dagen måste han dessutom upp till lokalen och hämta bilen som står kvar där, och där står även hans cykel, så han funderade redan i går kväll på hur han skulle ta sig dit. Han är inte mycket för att fippla med bussbyten och grejer, så det lutar nog åt en riktig långpromenad för honom idag. Visst hade han kunnat ta min scooter, men då blir ju den kvar i stället, och det vill jag inte. Jag är inte riktigt kapabel att köra hem den själv idag tror jag. 😉 Nej, jag är inte bakis idag, men jag undviker helst att köra när jag inte har sovit. =))

 

cutecolorsplantflower41

 

Men nu ska jag ta mig en funderare på vad jag har att göra idag, och sen ska jag sätta igång här. Klockan är som sagt bara strax över sju, men jag har liksom varit på benen några timmar, så för mig har dagen pågått ganska länge redan känns det som. 😉

 

dsc00927

 

Och så lite upplysningsvis för er som inte känner till det;

 

Borås Vårmarknad pågår nere i stan just nu, kanske ett litet tips på lördagsnöje. Förhoppningsvis kanske vädret blir lite bättre idag, för igår var det inte mycket att hurra för. Min syster Nicole var där nere, och hon var inte road när hon kom hem. 😉 Saphira sitter ju säkert och torrt, och ser ganska nöjd ut ändå, men det var tydligen både kallt och blött. Så idag hoppas vi på bättre väder, både för besökarnas och knallarnas skull. 🙂

Och för den som hellre åker på Bakluckeloppis så hittar ni även det i våra trakter idag, ute vid Frufällan Marknad. Där finns ju även de andra fasta loppis- och marknadshusen som jag har bloggat om tidigare, men även för deras skull hoppas man såklart på uppehåll.

 

Något som fick mig att gå halvt i taket när jag läste BT idag var det här:

 

loppis-webben_537629b

 

Hur i hela friden kan jag ha missat detta???

I torsdags – på Kristi Himmelfärdsdag – hade Mariedals IK en jätteloppisÅhaga här i Borås. Drygt 260 personer stod och sålde varor och tusentals personer var där och kikade och handlade.

Det här är tydligen en årlig loppis som Mariedal har haft i 50 år, dock är det första året dom har hyrt Åhaga för det hela. Tidigare har dom haft loppisen i sin egen klubbstuga. Som tur är planeras en uppföljare nästa år och Åhaga är redan bokat på Kristi Himmelfärdsdag.

Jag kommer inte att missa det en gång till! 😛

 

cutecolorsplantflower41

 

Men nu önskar jag er en fin lördag, vad ni nu väljer att hitta på. 😉

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Nämen ska stackars håkan gå hela vägen upp dit? Det ligger väl typ ja långt däråt, ”närmare mej åt” än ”dig åt” 😉
    Deb där loppisen var ju synd att man missade för den verkade ju vara enorm, men apropå inköp så kika på min klädbeställning på bloggen. Längtar som bara den 😉
    Hoppas du hade roligt igår i alla fall.
    Kramiz

  2. säger:

    Hej!

    Samma trakiga vader har. Gratt och trist! Hoppas pa sommar snart!

    Vill du vara med och tavla?

    http://www.poshpooches.blogg.se

  3. säger:

    Det var en mycket trött voffsing =) *hiihi*

    Hoppas du får en underbar lördah!

    Må gott

Kommentarer är stängda.