Allmänt

Klar med dagens bak…

macroners1

 

Jaha, då var mitt bak klart. Och några macroner blev det ju. Men av någon ytterst märklig anledning så brändes den ena plåten totalt! Jag fattar verkligen ingenting! Jag hade inte inne dem längre än den andra plåten, och jag satt framför ugnen och tokvaktade på dem. Jag vet ju att några sekunder för mycket kan vara döden för de här kakorna. Och det syntes ingenting. Kakorna var jättefina och såg ut att bli enormt lyckade – tills det började lukta tokbränt! Jag drog ut plåten direkt och ser att macronerna är kolsvarta undertill. Kanonfina uppepå, brända undertill – visst tänker man på ugnen direkt. Men nej – jag hade inte bara undervärmen på. Jag hade ingenting annorlunda mot den första plåten. Dessutom upptäckte jag att de var mer brända på halva plåten. Värmer min nya fina ugn ojämnt??

 

Jaja, hur som helst så blev det bara en plåt idag, och dom ska ju dessutom läggas ihop. Så 16 dyrbara macroner har jag lyckats med idag i allafall. 😀 Lite skeva och vinda men dom blir faktiskt bättre för varje gång. =))

 

Nu ska jag ta mig en liten middagsvila tänkte jag. Jobbigt att baka macroner…haha! Men jag har ju faktiskt sprungit upp och ner till tvättstugan också. 😉

Ha nu en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare !

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. säger:

    Ser mumsigt ut. Men har nu funderat ett tag… Heter de macAroner, eller macroner???

  2. Cherlindrea säger:

    Tess: Haha! Jag undrade just när frågan skulle komma från nån, för jag härjar vilt i stavningen har jag märkt. 😛 De heter Macarons på franska, de kommer ju därifrån, eller på svenska; Makroner. Så du ser – jag har då och då gjort en väldigt fri tolkning av namnet. Hehe! Men nu vet du de riktiga namnen om du ska..ja, typ leta recept eller nåt. 😉
    Kramelikramiz!

  3. säger:

    Nu är det andra gången på bara en dag jag läser om Macroner, vad är det för läckra kakor?? Ser supergoda ut!

  4. säger:

    Hehe, okej 😉

  5. säger:

    Hej hopp,

    Det gör inget att det blir romaner hehe. Förstår precis hur du menar med tiden. Har själv en period då jag knappt hinner med bloggen alls. Idag fick jag hämta hem Felix igen från dagis, troligtvis lunginflammation igen vilket gör att bloggen får vila.
    En super stor eloge till dig som har varit så otroligt duktig i 2 månader!!
    Sen fick jag otroligt ont i magen när jag läste om uppfödaren. Fy så hemskt mot både hund och hundägare. Jag ska gå in på sidan som du rekommenderade och läsa lite. Håller fortfarande på att övertalar mannen i huset.
    Misstänkte att det hette black & tan. Hade en cavalier king charles spaniel för flera år sedan som var en bt men var inte helt hundra på att det hette så med vavvor också.

    Massor av kramar

Kommentarer är stängda.