Allmänt

En kopp örtte för att sova gott…

teatime75

 

God kväll på er därute, eller god natt snarare…

Jag var precis toktrött ikväll och brann av i soffan gång på gång, medvetet ska jag väl tillägga, för att försöka slumra bort huvudvärken som började spöka i kväll. Så vi gick och lade oss ganska tidigt, hjärtat och jag, eftersom han ska upp vid fem-tiden i morgon bitti. Men det blev precis som det brukar nu för tiden. Jag är jättetrött, somnar så fort jag lägger huvudet på kudden – och vaknar igen efter ca en halvtimme. Det är sjukt irriterande!

Men det är otroligt varmt i sovrummet i kväll, så jag öppnade fönstret nu och gick upp en stund här för att se om jag blir lite trött igen. Och sen är det förhoppningsvis lite svalare när jag ska lägga mig igen. Jag har mycket att göra i morgon, så jag har verkligen inga planer på att vara vaken i natt, med en trötthet närmast medvetslöshet i morgon. Nope! Aldrig! (lättare sagt än gjort när man inte kan styra själv…*s*)
Men klockan är ju inte så jättemycket ännu, så jag har inte börjat känna den där ”..jag kommer aldrig att somna-paniken än.” *s* Men nu ska jag i allafall återvända till sängen efter en kopp örtte här, och göra ett nytt försök.

Hur som helst – hoppas ni har haft en mysig kväll och förhoppningsvis sover gott nu.

Jag återkommer i morgon om jag har tur, och i natt igen om jag har otur… 😉

 

Må så gott alla, och natti natt på er!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Veronica säger:

    Hoppas du somnar efter ditt thé! Själv är jag en nattuggla o går sällan o lägger före ett. Ha de bäst! KRAM

  2. säger:

    Hoppas verkligen du somande, att ligga vaken och känna att man MÅSTE somna är hemskt! Lider så med er som har migrän, hade det själv under flera år. Nu har min älskade make det sen i juli förra året och nu har han haft det dygnet runt i en hel vecka… 🙁 Inte mycket som fungerar då.
    Hoppas du får allting gjort som du hade att göra idag.
    Kram Malin

Kommentarer är stängda.