Allmänt

En god morgon på er alla!

loxymorgonpox2

 

God morgon på er alla!

 

Det blev lite springande uppe i natt, men till sist somnade jag i allafall, och var precis toktrött i morse när Håkan åkte till jobbet. Men jag fick ju sova i allafall, det är ju huvudsaken. 😀

 

Det ser ut att bli en grå och regnig men mild dag idag också. Jag vet inte om det beror på vädret ute, men jag tycker det är så himla varmt här inne hela tiden. Jag är världens mest frusna person i vanliga fall, men den sista tiden har jag plockat fram sommarens shorts och linnen och dragit omkring i här hemma. Det är definitivt inte min stil, jag som knappt går så tunnklädd under sommaren. Fast å andra sidan – jag avskyr att frysa så det här är inte så farligt ändå. 😉

 

Nu ska jag snart sätta igång med dagens göromål här hemma. Jag har en hel del på listan, så jag får se hur mycket jag hinner med.

Hoppas ni får en jättefin dag därute alla! Nu är det snart helg! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...