Djur

En stilig herre på besök… ;-)

bock1

 

Hej på er!

 

Jag är i full gång här hemma, men jag tog en liten paus och pratade med min ena syster i telefon. Och när jag stod med telefonen och tittade ut genom fönstret så vandrade den här stiliga herren förbi precis nedanför balkongen. 😀 Jag rusade förstås efter kameran, bytte till mitt teleobjektiv och tog en massa bilder. Han hade dock lite bråttom så jag fick ta så många jag kunde på kort tid och i rörelse. Jag var ju inte alls beredd på detta, så bilderna hade nog blivit mycket bättre om jag haft tid till rätt inställningar. Nu körde jag på automatisk och hoppades på det bästa.

Men ett par bilder blev det i allafall. Visst är han underbar! 😀

 

bock2

 

bock3

 

 

Edit:

Snyggingen kom tillbaka och jag var bara tvungen att lägga upp en bild till på det här vackra djuret. Den här bilden är dock tagen genom fönstret, därav de annorlunda färgerna och ljuset.

 

bock4

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Fina bilder!

    Undrar om du vet någon nätbutik jag kan köpa acrylmaterial Odyssey Nails System till mina naglar att fylla på med?

  2. Så söt han är. Vackra djur =)
    Glad påsk på dig vännen

Kommentarer är stängda.