Allmänt

En underbar lördagsmorgon!

blommorgon81

 

En riktigt god morgon på er därute!

 

Lördag, klockan är bara runt nio och det är drygt 20+ ute. Det är nästan för bra för att vara sant. *s*

Efter en faktiskt riktigt bra natt så klev jag upp när Håkan åkte till jobbet vid halvsex-tiden men sen insåg jag inte riktigt vad jag skulle upp vid den tiden och göra en lördag så jag gick och lade mig igen. Och fick sova till halvnio. Riktigt skönt! 😀 Så idag är jag förhoppningsvis riktigt utvilad.

Gårkvällen ägnade vi åt en tokmysig mc-tur med några vänner ut till Vänga kvarn. Jag var väldigt osäker på om jag skulle kunna följa med först, men mamma tog Loxy här hemma och då gick det ju bra. Ute på Vänga var det helt folktomt när vi kom, hur många sitter och dricker kaffe på ett kvarncafé en fredagskväll liksom? Ja, vi gör det i allafall. 😀 Och en del andra också visade det sig, som dök upp medans vi var där. Jag hade inte kameran med mig, men jag tog ett par bilder med mobilen. Får se om det blev något av dem att lägga upp när jag fört över dem till datorn. Ibland blir mobilkorten helt suddiga. Men det är så himla fint därute. Verkligen ett ställe jag rekommenderar för en mysig fika.

 

Efteråt tog vi bara en sväng förbi Maxi Stormarknad och köpte färdiggrillad kyckling och potatissallad, en snabbmiddag som vi älskar att ta till när vi inte hinner laga middag. 😛 Med körsbärstomater. 😀 Och eftersom Håkan jobbar idag så lutar det åt att jag smiter bort till grillen och fuskar mig till middagen idag också. *s* Praktiskt, det där. 😉

 

Nu ska jag väcka min sjusovande vovve och gå ut en sväng i det vackra morgonvädret. Ha en jättefin lördag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...