Allmänt

En riktig långpromenad i solen! :-)

loxy241

 

Hej hej ute i solen alla!

 

Vi har precis kommit tillbaka efter en riktig långpromenad, mamma och jag & hundarna. En helt underbar väg som min kära mor drog med mig på, även om det kändes i både muskler, senor och lungor..hehe! Men det är verkligen helt otroligt så mycket mindre det känns i lungorna sedan jag slutade röka. Och hur mycket snabbare jag återhämtar mig när jag blir anfådd. Det är verkligen en suverän känsla! 😀 Visst kommer det jobbiga småstunder då och då men jag älskar verkligen att vara rökfri! 😀

 

Nu ska jag i allafall ta min lilla kelgris till vovve och vi ska lägga oss på soffan och vila en stund. Sedan blir det en kopp te på balkongen innan vi ska ner och äta middag hos mamma i eftermiddag. Det blev ändrade planer. Inget middagsfusk i korvakoket idag alltså, utan köttfärslimpa hos mamsen i stället. Det låter bra mycket mer intressant enligt mig. =))

 

Ha en fortsatt härligt solig dag därute alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. cecilia (med Saga & Betty) säger:

  du är verkligen duktig som slutat röka. bra jobbat!

  kram

  Ps! som du kanske sett att jag slutat blogga. men jag finns ju på facebook.

 2. Birger säger:

  Synd att vi inte var hemma,men vilka fina bilder!!!!!

  texten var väldig bra också . ha en bra dag.

  Veronicas pappa

 3. Cherlindrea säger:

  Birger: Tack så mycket, så roligt att höra. 😀 Ja, det var verkligen synd att ni inte var hemma, men det är den risken man tar när man kommer oanmäld. 🙂 Vi får väl hoppas att det kommer fler tillfällen då vi kan kika förbi.
  Ha en fin dag du också.
  //Indra

Kommentarer är stängda.