Allmänt

En god natt alla!

tove1

 

God kväll på er alla!

 

Nu ska jag krypa i säng. Men jag ville avsluta kvällen med en eloge till otroligt duktiga Tove, som tyvärr åkte ut ur Idol ikväll. Jag har hållt på henne ända sedan första programmet så det har verkligen varit jätteroligt att hon har gått så här långt. Jag skulle förstås gärna ha sett henne i finalen, men både Erik och Calle är sjukt duktiga. Och precis det samma som jag skrev om Calle tidigare – Tove har nog sin framtid fixad i allafall. 😀

En sjukt duktig tjej som jag hoppas vi får höra mer av! 

 

Sov så gott alla när det blir dags, och på återseende i morgon! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    jag tyckte att erik och tove skulle åkt till final, vad tyckte du?

Kommentarer är stängda.