Allmänt

20 grader i skuggan! =))

 

loxymorgon75

 

God morgon alla denna ljuvliga sommarmorgon! 🙂

 

Det är redan 20 grader i skuggan och jag sitter ute på balkongen med laptopen och bara njuter. =))  

Igår mådde jag dock inte så bra på eftermiddagen. Jag tror att man är lite ovan vid värmen också, och sen var jag kanske inte så försiktig med solen som jag borde. Så andra delen av dagen hade jag migränkänningar och fick ta det lugnt i sovrummet, något frustrerande när det var sommar utanför fönstren. Så idag får jag ta det lite lugnare och undvika den direkta solen. Tyvärr, får jag väl säga eftersom jag älskar solen och gärna vill njuta av den nu när den äntligen är här.

 

cutecolorsdollline2

 

Jag har inga bestämda planer för den här dagen heller, men lite tankar på vissa saker har jag dock, så det återstår att se vad som händer. Det är skönt att vara sysslolös en eller två dagar, men sen blir jag bara rastlös. Jag kanske skulle plocka ut mina pysselsaker på balkongen idag och sitta här och greja lite. 🙂 Jag har ju som sagt var en dörrskylt som ligger halvfärdig inne i arbetsrummet och som jag gärna vill få klar, så det kanske blir förmiddagens projekt.

 

Men först av allt ska jag väcka min sömntuta till hund och ta ut honom på första morgonturen. Han var ute sent sista gången igår, så han har förmodligen inga större planer på att vakna den närmsta timmen i allafall. 😛

 

Hoppas ni får en härlig dag i solen vad ni nu ska hitta på.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...