Allmänt

Regnig höstdag!

God morgon på er ute i regnrusket!

Idag har verkligen hösten kommit med besked! Det är sådär riktigt mörkt och dystert ute, regnvått och rått. För första gången på flera veckor, om inte ännu mer, så fick jag nästan släpa Loxy runt på morgonturen. Nu är det tydligen slut på promenadglädjen för denna säsongen. Han avskyr verkligen kyla och väta, så till den milda grad att man skulle kunna tro att han är sjuk när han lunkar på med sänkt huvud, krökt rygg och svansen mellan benen bakom mig. Men han lurar inte mig längre, så som han gjorde förr. Då fick jag nästan hjärtslag varenda gång det regnade, för jag trodde han var sjuk. 😛

För min egen del så är det första dagen jag är på benen på hela helgen. Jag har varit ordentligt dålig i ett hemskt migränanfall och lyckades ta mig upp ur sängen först vid 19-tiden igår kväll, bara för att släpa mig ut till soffan ett par timmar före sängdags. Så jag har ingen som helst koll på vad som hänt omkring mig de senaste två dagarna. Tänkte jag skulle ta igen det nu, genom att kolla facebook, nyheterna och lite sådant. Dessutom får jag trevligt fikabesök senare idag som definitivt kommer att pigga upp mig. 😀


Hoppas ni får en fin dag därute, trots höstrusket. På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...