Allmänt

Rosor i sängen… ;-)

God kväll på er alla!

Hoppas ni har haft en skön dag. Det känns ju på mornarna att hösten är här, och det kan vara riktigt kyligt, men det är ju inte klokt vilket underbart väder vi har fått denna hösten. 😀 Man är ju urdum som inte har varit ute mycket mer nu när höstvädret för en gångs skull tillåter det. Gått ut i skog och mark, plockat svamp och bär eller gjort allt annat som man alltid pratar om att man vill göra varje höst – men som stoppats av det dåliga vädret. Nu när det knappast kan vara bättre väder – då kommer jag inte ens på vad jag brukar vilja göra. Förutom skogspromenaderna då. 😛

Nåväl, nu har jag läxat upp mig själv lite för min slöhet och går över till något helt annat. Jag beställde ju en del kläder ifrån Cellbes härom kvällen, och då slank det förstås ner ett par saker till hemmet i kundvagnen också. 😉

Jag köpte bland annat det här tokromantiska sängklädessetet! 😀 Det är till en dubbelsäng, alltså två påslakan och fyra örngott. Dom har ju verkligen fått det såå fint på den här produktbilden, men jag har faktiskt likadana vita spetsgardiner i sovrummet, så det kommer bli lika vackert i verkligheten hoppas jag. 🙂 Det enda jag alltid reagerar på när jag ser alla underbara produktfoton i romantiskt, lantlig eller shabbystil är att jag skulle vilja ha en vit sänggavel också. En lite gammaldags trägavel, inte alltför mycket shabby, möjligtvis lite skavd – med betoning på lite. Vi har haft en vit träsäng tidigare, men den hade hängt med länge och var varken tilltalande eller hel längre, så vi bytte till en säng i svart smide. Visserligen väldigt vacker den också, framför allt i kontrast mot allt det vita, men jag skulle ändå vilja byta ut den. Vi får väl se hur det blir framöver.

En annan sak jag klickade hem var dessa söta ljusstakarna. 😀
Jag blev så förtjust i dem när jag såg idéerna om hur man kunde dekorera dem på olika sätt, beroende på årstid, högtid eller bara humör om man så vill. Jag har redan nu värmeljuskoppar med liknande ”spetskant” i köket, så de kommer passa perfekt ihop med dem. Förhoppningsvis kommer de innan rönnbären är helt vissna, och då ska jag lägga några rönnkvistar i dem. Sedan blir det förstås silvermossa, kottar och röda bär eller små flugsvampar till jul, och till våren kan man lägga i grön mossa och sedan dekorera med små gula kycklingar och pastellfärgade marsipanägg till påsk. 😀

Det här var ett par av sakerna som jag beställt och nu väntar på ska komma i postlådan vilken dag som helst. 🙂 Det är lika roligt att vänta på paket varenda gång, särskilt när man gjort som jag har gjort nu, beställt flera saker från flera olika ställen. Det är rena julafton under en period, när paketen börjar trilla in var och varannan dag. 😀

Påslakanssetet i sex delar 199:- och ljusstakarna 98:-/2-pack, båda produkterna från www.cellbes.se


***

Men nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp i morgon bitti. Syster yster Nicole kommer redan klockan nio för frukost, nya naglar och massa systerprat. 😀 Dessutom kommer äntligen min älskade make hem efter en veckas kurs i Halmstad. Det ska bli underbart att få hem honom igen! <3
Ha nu en jättegod natt alla och på återseende i morgon igen! 🙂
 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej och kul att läsa att du blev nöjd med dina köp från oss på Cellbes. Trevlig helg önskar Anna från Cellbes

Kommentarer är stängda.