Allmänt

Vårt gäng tvåhjulingar… ;-)

veronicas-mc1

 

Hej hej alla!

 

Nu har mitt hjärta åkt iväg till lokalen för att hämta motorcykeln och sticka iväg till Göteborg. Eller ja, Mölndal egentligen – där Hd house ligger. Vädret är underbart! Trots att klockan bara är strax över tio så är det redan 15+ ute. 😀 Jag sitter vid datorn med balkongdörren öppen bakom mig och funderar på om jag ska flytta ut dit i stället. Om en liten stund kanske. Nu ska jag först ta itu med en disk från igår som jag smet undan då. 😉

Men nu när det är så himla härligt väder så vaknar hojsuget med en gång. Jag satt och plöjde igenom en massa mc-foton från förra och tidigare år och blev ännu mera sugen på att åka ut en sväng. Dessutom pratade jag med Veronica alldeles nyss, och hon ska åka till Gbg idag, tillsammans med de andra. Usch, jag skulle kanske ha försökt åka med ändå. Här ovan sitter jag på Veronicas hoj förresten. 😀 Ett gammalt foto från förra säsongen.

 

När jag ändå satt och pysslade med hojbilderna så tog jag fram tre stycken bilder som jag gjorde i ordning lite. Det är på Håkans motorcyklar under åren sedan vi träffades.

 

supergliden1

 

När vi träffades hade han en svart Superglide, en riktigt snygg motorcykel tycker jag! Det är den jag har åkt mest på tror jag, eftersom vi var ute ganska ofta för att få bort min rädsla för hojåkande. Jo, jag var livrädd för att åka med när vi träffades, på grund av olyckan jag var med om några år tidigare, när jag körde en moppe rakt in i en parkerad bil. (Nej, jag var inte onykter, jag körde bara lite för fort för min förmåga.. 😉 ) Hur som helst så skrämde det mig ganska ordentligt, men numera åker jag förstås mer än gärna med Håkan. 😀

 

widegliden1

 

Hoj nummer två var en silverfärgad Wide glide, också den en riktigt läcker motorcykel! 😀 Den här mc’n älskade jag, trots att jag ofta hade tokont i baken när vi åkt långt. *s* Men jag tyckte den var så stor och stadig på något sätt och jag älskade de silverfärgade detaljerna, mönstret på tanken och allt annat som Håkan gjort i ordning med den. Allt skulle gå i kromat och silver. Jag hade ursvårt för att vänja mig vid tanken att sälja den här när han ville byta hoj.

 

nightroden1

 

Men nu har vi alltså den tredje motorcykeln på dessa åtta åren, en grymt cool Night rod Special! 😀 Här går allt i svart och man får nästan en känsla av sporthoj framför glidare när man ser den. Och det är också en riktigt tuff hoj att köra enligt Håkan och ingenting för en nybörjare. Man får tydligen bråka en hel del med den och den är inte alls lika lättkörd som de tidigare. Men den är verkligen fräck tycker jag, och konstigt nog även bekvämare att åka med på än de tidigare. Det beror troligtvis på att man har en mer framåtlutad sittställning på den här. På de andra utsattes svanskotan för mer påfrestningar eftersom man satt bakåtlutad på dem.

 

Förutom den ”riktiga” hojen som vi åker på mest, så finns det lite andra tvåhjulingar i vårt liv. 😛 För Håkan har en hobby. Han renoverar gamla motorcyklar, och för tillfället har vi en färdig och en ”ofärdig” *s* Honda 500 i mc-lokalen.

 

hondan11

 

Den första Hondan när den precis köpts in.

 

hondan21

 

Och här är den färdigrenoverad. 😀

 

hondan31

 

Här har vi det nuvarande projektet. Här har den precis köpts in och ingenting är gjort med den här, och eftersom den inte är klar än så har jag ingen efterbild. Det kommer senare. 🙂

 

scootern12

 

Sist men inte minst – min rosa pärla! 😀

 

Det var en liten titt på Håkans och mina tvåhjulingar. 😀 Nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal med min mor och njuta av det ljuvliga vädret ute på balkongen.

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...