Allmänt

Mc-dagarna på HD-house i Göteborg idag!

grannblommor1

 

God morgon på er alla!

 

Det blev som sagt inte mycket sova i natt. Jag slumrade lite av och till mellan sex och åtta men sen gav jag upp. Det är tur att det ska bli så fint väder idag. Då kan jag sitta och slöa på balkongen och bara vila ikapp mig. 🙂 Jag kommer inte åka med till Göteborg idag, jag orkar bara inte. Men förhoppningsvis känner jag mig lite piggare i morgon och då ska vi ta en tur ut till kompisen och hälsa på. Det är lagom avstånd för mig om vi tar hojen också.

Men som sagt, idag orkar jag inte åka nånstans, både på grund av en lång dag igår och dålig sömn i natt. Synd, för det hade varit kul att kika runt lite på Harley-Davidson House. Det är Probike som har sina Mc-dagar den här helgen, 7-8 maj, och dom har dragit ihop lite jippon och annat för besökarna. Bland annat så kommer det köras ett Run för BAR, (Bikers Against Rape) och i samband med det bjuds det på fika och brunch. 13.30 går detta av stapeln.

 

mc-dagarna-banner

 

Förutom det så kommer det att vara visningar, provkörningar, rea-priser på produkter o.s.v. Så som sagt – det hade varit riktigt trevligt att följa med. Men det kommer fler tillfällen.
För er som är sugna på att kika in så hittar ni adress och andra uppgifter på
Hd-house hemsida.

Håkan åker snart iväg för att hämta hojen och möta upp andra som ska med. Själv ska jag möta mamma snart och ge henne Elliots groda som han glömde igår. *skratt* Han är tokig i sin luggslitna groda och har sprungit runt och letat efter den hemma sen igår, stackaren. 😛

Sen ska jag försöka fixa till vårt Antivirusprogram på datorn. Jag begriper inte vad som är fel!? Jag får meddelande om att programmet är inaktiverat men när jag försöker aktivera det så funkar det inte. Hur jag än bär mig åt så ligger det kvar oaktiverat, och jag har kollat allt jag kan komma på. Det är över 150 dagar kvar av prenumerationen så där ligger inte problemet. *suck* Jag håller med Håkan som tycker det är frustrerande när datorerna lever ett eget liv.

 

Men nu ska jag sätta igång och greja lite här hemma. Ha en underbart fin lördag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...