Allmänt

En varm sommarkväll…

min-myskille1

 

Hej på er därute i stugorna!

 

Hoppas ni har haft en ljuvlig dag i solen och värmen. 😀

Det är ju bara så himla underbart att sommaren äntligen har kommit, och jag tänker ta vara på varenda minut så länge vi har det här vädret. Det ska tydligen bli ganska kallt i natt, men det sa dom att det skulle bli i går natt också och det märkte jag aldrig av här i allafall. Men morgonen ska bli varm och graderna ska stiga stadigt för varje timme. Kan det bli bättre?! 🙂

 

Om inget oförutsett inträffar så ska jag med ut på kvällens mc-tur i morgon. Nu känner man verkligen suget efter att ge sig ut på hojtur igen. Taskigt väder är ju inte den roligaste förutsättningen för motorcykelturer annars, men nu är det dags igen. 😀

 

Men först ska jag bara sitta och softa på balkongen, blogga lite, läsa favoritbloggar och njuta av värmen. Det är i allafall vad jag har tänkt att göra, sen får man väl se om det blir så… *skratt* Det kan ju komma annat i mellan. Jag ska bland annat ut till kyrkogården och pyssla med pappas grav någon dag och det vill jag gärna göra nu i veckan när vädret är bra.

 

Men nu ska jag fortsätta titta på kvällens film, ”Beck: Hämndens pris” på 4:an. Ha en fortsatt mysig kväll alla,
så ses vi i morgon.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...