Allmänt

God sommarmorgon alla!

blommorgon6

 

God morgon på er därute!

 

En underbar morgon dessutom. 😀 Kanske inte supervarm än så länge men redan över 12+ här i skuggan och  jag har suttit uppe sedan kvart i sex i morses. Det går åt rätt håll i allafall. =))

Några drygt 6 grader har det definitivt inte varit i natt som dom sa på väderleksrapporten i går kväll. Jag satt nämligen ute på balkongen vid 4-tiden, och då var det runt 10 grader. Hoppas det går uppåt nu, så vi får de där riktigt varma sommarnätterna. 🙂

 

Idag ska jag bara softa ute på balkongen och njuta av att värmen äntligen är här. Kanske tar jag ut lite pysselgrejer och sitter med det där om jag blir för rastlös, jag har lite småsaker som jag gärna vill få klart. Men annars har jag inga större planer för dagen. Och det känns riktigt skönt för en gångs skull. Ikväll blir det däremot en mc-tur, och jag hoppas att jag är kapabel att följa med då. Men som jag känner det nu, så är jag i allafall pigg nog. 😀 Jag har dock inte sovit helt bra i natt, men jag får väl ta en middagsvila för att vara på den säkra sidan.

 

En sak är jag däremot lite sugen på, och det är att ta en tur till en handelsträdgård och köpa lite blommor till balkonglådorna. Men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska göra det idag. Som sagt så känns det ganska skönt att inte ha några planer för en gångs skull. Dessutom vet jag inte än vad Håkan har för planer för dagen, han har inte vaknat än. Och ska jag köpa blommor så behöver jag bilen – och honom som chaufför.. *s* Så vi får väl se om det blir någon blomstershopping idag eller om han har tänkt sig något annat.

 

cutecolorsfae1b

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och njuta en stund till av morgonen på balkongen. Snart vaknar nog resten av ”familjen” och då börjar dagen. Men fram tills dess är det bara jag och tystnaden… och sommarmorgonen. 🙂

 

Ha en underbar dag alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Go morron Go morron…. Här är det oxå sol, varmt å underbart väder! Man blir så glad (ler). ha en bra dag, kram

 2. Godmorgon! Här lyser solen också:)

 3. säger:

  Hej fina du:) Åh du kan inte ana hur god den blev!!!:D helt sjukt god, man kunde bara INTE sluta äta av den! Vi använde ett recept från internet som beskrevs som seg och god men kladdig. Men det vavr såhär att när mamma rört ihop alla ingredienser och skulle ha i kakao upptäckte hon att den var slut:P hihi så då sa jag prova med O´Boy (har hört att det ska göra kladdkakan seg och kolaaktig:D) hon sa okej men eftersom att receptet var efter kakao visste vi inte hur det skulle bli..DEN BLEV FANTASTISK!
  Jag vill bara ha mer:P haha det är alltså en farlig kladdkaka så var försiktiga;) tihi!
  Jag ska absolut prova ditt recept:D tack så mycket gumman!

  Ha det bra, kram<3
  Ps. vad ska du hitta på i sommar?:) Ds.

 4. Kul kommentar hos mig:)

  Ett litet tips är att kanske prova att äta GI, eller helt sockerfritt några veckor som LCHF-maten? Jag har fått bättre sömn nu och har kunnat sluta helt med insomn.tablett och det känns som en stor seger. Men jag vet inte hur det blir till vintern än så…

 5. säger:

  hihi jag ska hälsa Emma från dig 🙂

Kommentarer är stängda.