Allmänt

En tidig lördagsmorgon…

loxymorgon1011

God morgon på er därute i mörkret! 🙂

Det är inte något vidare med nattsömnen just nu, så jag är uppe tidigt på mornarna av ren uttråkning. Då har jag oftast legat vaken länge innan jag ger upp försöken på lite sovmorgon. Nu brukar jag ju visserligen ha problem med sömnen, men jag tycker att det här känns lite annorlunda. Kan det bero på bantningen tro? Alla omställningar i kost, träning, m.m.? Det är ju faktiskt inte helt omöjligt.

Loxy är inte helt okej heller just nu. Men jag vet så väl att han är sån här varje år vid den här tiden. Varenda år runt januari/februari så tacklar han av en smula, blir lite hängig, tappar matlusten och är allmänt ur gängorna. Varenda år får jag smärre panik och tror att det är något allvarligt, tills jag minns att det här är en repris från flera tidigare år. Vi brukar alltid gå på Loxys årliga hälsoundersökning i februari, lyssna på hjärta och lungor, känna och klämma, vaccinera..ja, allt sånt där. Och det är detta som gör att jag minns från år till år att han brukar vara lite nere denna tiden, eftersom jag alltid ber vetten kolla honom lite extra. Kan det vara någon slags vinterdeppighet eller så tro? För hittills har det ju inte varit något fel på honom. Förutom förra året dock, men det var lite senare och då var det liksom inget tvivel om att något var fel. Det visade sig mycket riktigt att han hade feber och svullna halskörtlar den gången. Jag hoppas han inte fortsätter åt det hållet i år också.

Nu ska jag snart ställa mig på löpbandet en halvtimme och sen är det dags för en tur till Maxi för att handla lite smått och gott till kvällen. 🙂 Det är dags för gubbarnas varannan-månads whiskey-kväll och då ska det ju även ätas förstås. 😀 Sedan har jag lite andra måste-göra-ärenden också, så jag vill gärna komma iväg i tid på förmiddagen.

Hoppas ni får en fin dag därute i allafall, vad ni nu ska hitta på. Jag återkommer lite senare, nu är det dags för träning. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Klappa Loxy lite extra mycket så blir han nog lite piggare 🙂 Håller tummarna för det! Lycka till med träningen! Det är himla skönt när man har kommit in i det o det går lite lättare! Snart är du uppe i en timma på löpbandet 🙂 Ha de bäst! KRAM på dig

Kommentarer är stängda.