Allmänt

God julaftonsmorgon på er därute!

julaftonsmorgon1

 

God morgon och God Jul på er alla därute! 🙂

 

Då var det till sist Julafton och jag var på benen redan klockan sex trots att jag var toktrött igår och inte har sovit ordentligt i natt. Men jag har fortfarande en del saker kvar att göra innan vi ska åka idag, så jag tyckte det kändes skönt att stiga upp tidigt så jag slipper att stressa.

Jag känner att jag har har försummat både min egen och mina favoriters bloggar den sista tiden, men det har varit så fullt upp med julstök att jag knappt hunnit med att sitta vid datorn nånting de sista dagarna. Jag gissar dock att de flesta har haft det likadant, men har jag missat något viktigt hos er, så förlåt goa ni. Det återgår till det normala igen efter jul. 😉

 

Nu ska jag sätta igång med det sista här innan vi ska åka iväg. Jag måste säga att jag är en liten smula orolig för att ge mig ut på vägarna idag. Förmodligen mycket trafik och en viss risk för dåligt väglag. Men Håkan kör lugnt så jag hoppas att allt ska gå bra. Vi måste bara via garaget och hämta Loxy’s hundbur som Håkan glömde kvar där igår. Jag tänker inte åka en meter med honom lös i bilen, så det är bara att inse att det man inte hade i huvudet får man ha i benen. Eller i bilhjulen i det här fallet… 😛

 

Hoppas nu att ni får en underbar julafton alla, och på återseende när tid finns. Minidatorn åker med idag, men det är inte säkert att jag hinner blogga något. Men med i väskan ska den i allafall. 😀

 

Må så gott nu alla, och var rädda om er om ni ska ut på vägarna i jultrafiken.

Julkramar//Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon!!

  Ja det var märkligt att det inte gick att skicka. Alltid ska det vara något 😉
  Tack för din julhälsning och jag önskar er det samma. Jag hoppas att ni får en riktigt toppen bra julafton med massor av god mat och nära och kära.

  Massor av julkramar!!!

 2. säger:

  God morgon! Tack för det söta julkortet. Men hörre du, vi har hetat Wellbrant i många år nu 😉 God Jul och Gott Nytt År! önskar hela familjen Wellbrant 🙂

 3. Tack för det fina julkortet, och kör försiktigt:)

Kommentarer är stängda.