Allmänt

En kväll i Sydafrika… ;-)

so3

 

Håkan och hans son Nicklas tillsammans tillsammans med vovvarna. 🙂

(Attans Nicklas! Jag trodde jag lyckades få ett kort där han inte jäklades med mig…haha!)

 

Vi har precis sagt hej då till Nicklas och Linda som har varit här hos oss ikväll. Efter en god middag med Håkans special, kabanossgryta, så parkerade vi oss i soffan med kaffe och silviakaka för att titta på videoinspelningarna från deras otroliga resa till Sydafrika i somras.

Både Håkan och jag var totalt fascinerade! Dom har verkligen haft en helt grym upplevelse! Varit ute på Safarin och sett mängder av vilda djur precis intill den öppna jeepen, bland annat lejon, elefanter, giraffer, olika hjortdjur, apor, flodhästar och gud vet allt! Ett av hotellen dom bodde på låg mitt ute i ingenstans men med djurens vattenhål precis bredvid. Så dom kunde sitta på sin egen hotellaltan och titta på elefanter som badade i floden eller lejon som var där nere och drack. Helt fantastiskt!

 

so4

 

Linda på golvet framför tv’n där hon fick sitta och sköta videokameran.

Vi hade gärna sett allting, men då hade vi blivit kvar här i soffan tills i morgon bitti nångång. *s* Dom hade filmat drygt 8 timmar. 😀 Men det vi såg var otroligt nog.

Förutom safaris med vilda djur så var dom på valsafari, dök med vithajar, var på en anläggning och klappade geparder och på en annan anläggning med mängder av rovfåglar av olika slag. Svartörnarna fick mig nästan att dregla! Herregud så vackra! Plus en annan fågel vi såg där, minns inte vad det var för någon exakt, men jag tror det var någon slags örn också. Den var både svart och vit, bröstet var vitt med svarta prickar. Så enormt fina!
Allt vi har fått se har varit så otroligt mäktigt och det är verkligen stor skillnad på film och foto. Det känns nästan som man varit där själv. 🙂

 

Sist, men definitivt inte minst – tvärt om – så gifte dom sig barfota på en strand där nere i Sydafrika. Det var så otroligt vackert, med en sån där båge (vad i hela friden heter dom??) uppsatt på stranden som dom gick igenom för att sedan vigas där med vågorna sköljande in över stranden. Linda var otroligt vacker i en underbar brudklänning och Nicklas superstilig i sin mässdräkt. (motsvarande frack eller smoking fast militärt, Nicklas jobbar precis som sin far inom det militära.) Det var fantastiskt att få sitta och titta på den här filmen – eller ja, filmerna kanske man ska säga, eller minneskort snarare. 😉

 

so2

 

Vi fick även varsin present, Håkan och jag. 😀

Håkan fick en Harley-Davidson t-shirt, så fräck – med bland annat texten ”Kapstaden – Sydafrika” på. Det är ju minst sagt lite speciellt! 😀

 

so1

 

Själv fick jag ett par underbara salladsbestick i ett urläckert tvåfärgat träslag och en bit av handtaget är troligen i något slags djurben. Hur fina som helst! Det är ju knappt man vill använda de här, det är så himla roligt att ha en souvernir ifrån Sydafrika, och jag vill ju inte att de ska bli förstörda. Jag kommer definitivt att ha dem framme. Ingenting man vill stoppa undan i en låda liksom.

 

Men nu är klockan snart halv ett och förhoppningsvis (har jag sagt det förr eller..?) får jag sova lite i natt. Det har i allafall varit en tokmysig kväll – som vanligt när Nicklas och Linda är här.

Och tusen tack båda två för våra fina presenter! 😀

 

Hoppas alla ni andra haft en fin dag och en bra kväll!

Sov så gott och på återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...