Allmänt

Sommarkväll…

bloggfoto6

 

God kväll på er alla!

 

Det är inte gärna man flyttar inomhus ikväll. 😀 Vi har precis kommit tillbaka efter en skön kvällspromenad, Håkan, Loxy och jag, och innan dess intog vi dagens middag ute på balkongen, en grillad köttbit med klyftpotatis och aromsmör. Såå himla gott! Och såå himla mysigt! 😀

 

Loxy är som en ny hund sedan antibiotikan började göra verkan och det är så otroligt skönt att se. Han var hur pigg som helst på promenaden ikväll och rusade omkring oss som en liten valp. Min lilla älskling. Hoppas verkligen att han slipper få tillbaka det här eländet.

 

Nu ska vi kika lite på vad tv har att erbjuda ikväll, om inte annat så blir det väl nyheterna så man hänger med lite i vad som händer där ute. 🙂 Sedan blir det en tidig kväll för mig för jag fick aldrig vilat något idag på dan så jag är ordentligt trött ikväll. Hoppas jag får sova lite längre i morgon bitti än jag fick i morse.

 

Ha nu en skön kväll alla därute och sov så gott när det är dags. På återseende i morgon igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...