Allmänt

Allt väl efter stormen?

pellis-i-regntacke1God morgon på er alla denna lugna (?) måndagsmorgon. Solen skiner utanför fönstret och det finns inte tillstymmelse till vind ute. Så var det med den stormen. *s* Men å andra sidan så var det ju heller inte säkert att vi skulle känna av det här, säkringen av balkongen var ju just för ”säkerhets” skull. Däremot har det regnat en hel del i natt och även om jag inte märkt något speciellt här uppe, så har vissa delar av trakterna i och runt Borås fått känna av det läste jag i BT. Bland annat har Fristad och några av gatorna i centrum drabbats av stora vattensamlingar och i Marks kommun fick kommunen rycka ut och hantera översvämningar i centrala Kinna. Stormen drabbade främst Dalarna och Hälsingland med strömavbrott som följd och även om stormen avtog under söndagen så varnar SMHI för kulingvindar på både väst- och ostkusten samt Bottenhavet där en klass 2-varning är utfärdad.

Här har mamsen säkrat Elliot med nytt snyggt regntäcke som han tyckte var jättemysigt fram tills att han började gå med det. Då trodde han att det var någon som petade på honom varenda gång han kände stropparna runt bakbenen och snodde runt och skulle kolla vem det var. *skratt* Men det tog ju inte lång tid innan han beslutade sig för att ignorera det där retsamma spöket…hehe!

Nu ska vi ta en kopp kaffe till här och så kommer Håkan hem snart. Ha en jättefin dag och på återseende lite senare. Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...