Allmänt

Jari i Big Twin & nya märket! :-)

jariartikel1Idag kom senaste numret av HD-tidningen BigTwin neddimpande i brevlådan. Och äntligen har dom puplicerat en artikel som vi har väntat på sen i somras, nämligen om vår kompis Jari och hans snygga chopper. smiley Bilderna och intervjun gjordes som sagt var redan förra sommaren, när killarna var på en träff i Halmstad. Så det var ju himla kul att den äntligen kom ut. Synd bara att inte Hräsvelg existerade då. *s* Ett Hrälsvelg-märke på tändspolekåpan i stället för HDCs hade ju suttit riktigt fint. smiley smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Just det, appropå det, så har våra västar äntligen blivit klara också! smiley Här är en bild på min snygging! smiley

hrasvelgvasten1

 

Nu ska jag skicka ett sms till Jari och retas lite med honom. Hehe! Han kan ju inte kolla artikeln förän han kommer hem ifrån jobbet i eftermiddag. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...