Allmänt Personligt

Nattvaka igen…

nattvaka

 

Hej därute i natten ni vakna…

 

Nu börjar det bli en smula besvärligt med sömnbristen känner jag. I går var jag säker på att jag skulle sova som en stock i natt, för jag var så trött att jag nästan fick yrselanfall. Men icke! När jag väl ligger där i sängen så är sömnen miltals iväg. Jag kan halvslumra några minuter i mellanåt, sådär svagt så att man fortfarande är medveten om omgivningarna och ljud omkring sig men ändå kan drömma. När jag vaknar till och tittar på klockan i tron att det har gått minst en timme så har visarna bara förflyttat sig nån minut framåt. *suck* Klockan är bara 03.22 än. Det här är en lååång natt.

Jaja, jag ska inte klaga egentligen. 😀 Än så länge mår jag inte dåligt, har ingen migrän eller ens huvudvärk – peppar, peppar… Så som sagt – det hade kunnat vara mycket värre. 🙂 Jag hoppas bara att jag får sova nån timme i allafall innan morgonen. Jag hade nämligen tänkt frosta av frysen i morgon, något som är ytterst nödvändigt, och då vill jag helst inte gå i nån sömndimma. *s* Jag har nämligen så mycket i frysen att jag måste packa det i frysboxar och springa ner med det till mamma och lägga det i hennes frys. Det är ingen idé att försöka vänta tills det är mindre i frysen för det är det aldrig, och det går heller inte att vänta med avfrostningen till eventuella minusgrader. Dit är det alldeles för lång tid kvar – hoppas jag. 😉

Så jag hoppas som sagt att jag får sova lite innan dess. Därför ska jag sluta sitta här och snattra och gå och lägga mig i stället, så det finns någon chans till den där sömnen. 😛

Ha en fortsatt god natt alla, och en fin morgon när ni vaknar.

På återseende då!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...