Allmänt

Ikväll kom dippen fram… :-)

dipevening1

God kväll på er!

Klockan är åtta och Håkan ska ner på sitt lilla kvällsbesök hos min mamma. 😉 Dom som hänger med här vet ju vad han har för sig där. *s* Själv sitter jag och kikar på CSI NY och väntar mest på att klockan ska bli 21.00. Då börjar en av mina favoritfilmer, X-men. Fast det är den sista filmen, The last stand. Hade gärna sett de andra först, det var längesen jag tittade på dem. Men av nån märklig anledning kör dom bara den sista. Jaja, vi får väl se hur länge jag håller mig vaken ändå. Jag har inte vilat något på dagen idag och jag vet hur trött jag brukar bli då.

Men i allafall – ikväll kom äntligen grönsaksdippen fram på bordet. Det blev måndagsgodis i stället för fredagsmys. 😛 Jag skar upp morots- och gurkstavar, paprikabitar och blomkålsbuketter och blandade tre olika dippar – Sourcreme & dill, paprika & lök och taco-ost. Riktigt goda alla tre. Att det kanske inte är den smalaste bantningsmaten blundar vi för ikväll… Det måste ju trots allt vara bättre att dippa grönsaker än chips. 😀 Jag brukar faktiskt göra grönsaksdipp i vanliga fall också, och tycker verkligen om det. Men det är onekeligen godare när man inte bantar utan bara har valt det för att man vill. Hehe!

Nehepp, nu ska jag koka en ny kopp te och kika vidare på CSI. Ha en fortsatt mysig måndagskväll alla och må så gott!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Sv: Tack så jtte mycket! Din dipbild såg väldigt god ut, nu blev jag sugen 🙂

  2. säger:

    Jag älskar att kolla på CSI, dem e väldigt bra tycker jag 🙂

Kommentarer är stängda.