Naglar Skönhet & hälsa

Gårdagens shopping…

inkop13

 

Hej hej därute alla!

 

Hoppas måndagen varit bra för er alla. 🙂 Det har inte blivit så mycket tid vid datorn eller bloggen idag, för min mamma har varit här uppe och fikat, och dessutom hjälpt mig att klippa mitt hår. Sedan gick ytterligare tid åt till att tona håret så dagen har alltså ägnats åt lite behövlig skönhetsvård. 😛

 

Men här kommer i allafall lite bilder från gårdagens shopping. 😀 Först och främst köpte jag alla Depends vårnyheter. *skratt* Det var så himla mycket fina färger och jag har hittat ett ställe där man kan köpa två för 39:-, sjukt billigt. Så det blev 10 stycken nya lack går. 🙂

 

inkop33

 

Sedan hittade jag världens sötaste (rosa såklart) ladyshave. 😀 249:- på Claes Olsson, som hittat! =)) Däremot är jag ju inte helt säker på att den här håller hur länge som helst. *s* Men jag använder inte dem så ofta så förhoppingsvis hänger den med ett tag i allafall. Kan inte Braun lansera en sån här söt rosa? 😛

 

inkop43

 

Det här är bara en liten kul grej bara för att den var söt. Och en cupcake. 😛 Ett läppglans som doftar ljuvligt av godis. 😀 19:-, men jag kommer bannemig inte ihåg vad butiken heter. Samma som jag köpte nagellacken i, men namnet är totalt borta. Helt sjukt! Jaja, är det någon som absolut vill veta så får jag tänka lite extra. *s*

 

inkop23

 

Från samma butik så klart. *s* Det var utförsäljning på massor av smink, hårsmycken och annat. Jag hittade detta söta rosettdiadem och spännena med rosetter i vitt, svart och rosa. (Japp, jag gillar rosetter..*s*)

 

inkop52

 

Här kommer jag däremot ihåg butikens namn. *skratt* På Gina Tricot köpte jag två t-shirts som bara var som gjorda för mig. Haha! Denna med ett trevånings kakfat, fullt med cupcakes, macroner och andra godsaker. 😀

 

inkop62

 

Och så denna ljust rosa t-shirten, även den här med massa vackra bakverk.

 

inkop72

 

Här ser ni motivet lite tydligare i närbild. Såå passande mig! *skratt* Åhh, vad jag blir sugen på att baka igen när jag ser dessa. Kompisen Danne har lovat att hjälpa mig att sätta hänglås på våran frys. Jag ska nog ta tag i det där så fort jag kan tror jag, och så börja baka igen sen. 😛

 

Jahapp, det där var lite av inköpen från igår, förutom massa såna där nyttigsaker som hårfärgningsmedel och annat som jag inte lägger upp nu. I allafall var det himla kul att komma in och shoppa lite även om det tydligen tog knäcken på mig så trött som jag blev. *s*

 

Nu ska jag ta och mixa ihop en blåbär/hallonsmoothie till hjärtat och mig. 🙂

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Snygga lack!

  2. säger:

    Roligt med lite nytt. 🙂 De där tröjorna måste jag prova nästa gång jag är på gina. 😛

    Ja, det är en jättehärlig lägenhet. Men den är fortfarande till salu, det föll på att den låg på bottenplan. Så en tredje visning är inbokad. :/

    Jajemen, vi såg Green Hornet i 3D. Det var väl inte så jättemycket 3D-effekter vad jag kommer ihåg, men bra som sagt var. 🙂 Har ni sett den än? 🙂

    Kramar

Kommentarer är stängda.