Allmänt

God måndagsmorgon alla!

morgonblomma12

 

En god morgon på er alla!

 

Det har varit minusgrader i natt igen och träden är fulla av rimfrost utanför fönstren. Det ser inte speciellt vårligt ut. *s* Men här inne jobbar jag på att få upp vårkänslorna. 😀 Jag längtar till påsken. Det är så himla fint tycker jag, med allt det gula, vårliga och andra glada färger. =))

 

Sorry förövrigt att jag försvann igår efter shoppingen. 😛 Jag..ehh..sov helt enkelt. *s* Jag var precis utmattad efter Knallelandsturen och hade dessutom sjukt ont i min ena höft. Förmodligen efter fallet på isen härom dagen, men jag inser ju nu att jag borde ha väntat med en flera timmar lång shoppingtur tills jag blivit bättre. Hur som helst så slocknade jag i sängen när jag kom hem, och när jag klev upp så slocknade jag på soffan. Helt otroligt! Vid 23-tiden väckte Håkan mig, då var det dags att gå in i sängen och lägga sig, och sen sov jag till 9 i morse. Hur normalt är detta då? *s*

 

Men nu borde jag ju vara pigg och utvilad idag. Vi får väl se lite längre fram på dagen. Just nu känner jag mig ganska alert i allafall. 😛 Så nu ska jag göra mig i ordning lite här och sen är det nagelhörnan som gäller. Återkommer lite senare med gårdagens inköp och dagens naglar. 🙂

 

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Det snöar i Göteborg

 2. säger:

  Hej!
  Jag är i ett stort behov av hjälp! Jag och min syster driver en dansskola och terminens tema är ”Musikvideos genom tiderna” så från 80-talet och fram till nu!

  Vi är jätte intresserade om du har något förslag!
  Du kan kommentera i inlägget där de handlar om just de här! 🙂

  Vore super gulligt om du hade lust att hjälpa till! 🙂 Tack på förhand!

 3. säger:

  Ojoj. Låter som du varit riktigt trött. 🙂 Hoppas du känner dig piggare idag.
  Ha en bra måndag!
  Kram

 4. säger:

  Sv: Middagen blev lyckad, fick massor med beröm så gästerna gillade maten iaf 🙂
  Vi hade hur trevligt som helst 🙂

Kommentarer är stängda.